Transparent
Inloggen
Sluiten

Gigantische kampioensschaal onthuld op het Stationsplein

6 mei 2024 12:32
Foto: NvdL

Gigantische kampioensschaal onthuld op het Stationsplein; image source: NvdL

Vandaag is om iets over twaalf een gigantische kampioensschaal onthuld op het Stationsplein in Eindhoven. Samen met Thijs van Rossum, commercieel directeur van EnergieDirect.nl, knipten Marcel Brands en Frans Janssen het lint door. Vervolgens mochten passerende PSV-fans met de schaal op de foto.

De onthulling van de schaal is de nieuwste sponsoractie van EnergieDirect.nl. Na eerdere stunts omtrent het naar Eindhoven halen van Romario voor Carnaval, diverse kersttruienactie, namen van fans op de rug in de vorm van "We've Got Your Back" sluit deze perfect aan. In samenwerking met het marketingbureau voorheen bekend als Triple Double, sinds kort verder gegaan onder de naam Golazo Brands, kunnen we wel weer spreken van een zeer geslaagde actie. Ook voorbijlopende fans reageren enthousiast: "Op grote schaal vieren! Briljant bedachte actie weer!"




Tags

gigantische kampioensschaal stationsplein brands energiedirect bedachte briljant carnaval foto geslaagde golazo got janssen kersttruienactie knipten lint marketingbureau onthulling passerende romario rossum sponsoractie stunts triple voorbijlopende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mooie stunt van Energie direct.Hebben altijd wel originele ideeën.Hopelijk blijft het tijdens de huldiging droog.
+1/-0

 
2 weken geleden
als je weeronline mag geloven niet.....
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik heb t in ieder geval niet droog gehouden 🍻
+1/-0

2 weken geleden
De gehele viering is iets waar de rest van Nederland jaloersmakend naar zal kijken.
Niks alleen op een balkonnetje, niks op een parkeerplaats, gewoon door de hele stad.
Brabantse nachten zijn lang, maakt me nog trotser een PSV-er te zijn.
En het allermooiste, we doen dit met zijn alle!
+4/-0

 
2 weken geleden
Helemaal mee eens. En als je dan die route van de platte kar door het centrum van de stad ziet, dan weet je dat het stadion daar nooit weg mag gaan.

Ik hoorde ze bij (ik dacht) ESPN ook zeggen: "Dit is wel wat anders dan de huldiging bij Feyenoord". Waarbij uiteraard daarna ook de nuance werd gemaakt dat dat om een bekerhuldiging ging.

Maar onze traditie van huldigen is uniek en mogen we trots op zijn. Tis nog jammer dat er niet meer mensen op het Stadhuisplein kunnen, want 2 Stadhuispleinen zouden we ook gevuld krijgen. Daarbij vind ik het ook altijd jammer om te zien dat ze zoveel ruimte op het Stadhuisplein leeg laten. Vanuit het bordes gezien konden helemaal links (op de Wal) en helemaal rechts (Stadhuisplein/Begijnenhof) nog duizenden mensen staan. Dat zal ongetwijfeld vanwege de veiligheid zijn. Ondanks dat ik geen veiligheidexpert ben oogt het voor mij altijd overdreven. Desondanks super trots op hoe dit weer georganiseerd en verlopen is.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik was op het plein maar het was echt wel prettig om af en toe de gigadrukte te kunnen ontvluchten en voor een minuutje of 20 even op adem te kunnen komen daar achter het bevrijdingsmonument, de plek linksachter op het plein. Als ze daar ook nog mensen laten staan zou het echt onverantwoordelijk zijn, neem dat maar van mij aan. Maar verder een fantastisch kampioensfeest op een heerlijk gemoedelijke Brabantse sfeer. Daar had ik graag anderhalf uur rijden vanuit de regio Rotterdam voor over 😀 De regio waar kampioensfeesten meestal ontaarden in vandalisme, het plunderen van winkels en een vijandige sfeer. Waar iedereen je concurrent lijkt te zijn ipv je medesupporter zoals in Eindhoven. Eindhoven de gekste !!
+2/-0

 
2 weken geleden
Onverantwoord? Want dat ging vroeger altijd fout?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman