Ruud van den Boogaard (l) met het uitshirt van PSV uit het seizoen 2000-2001. Hij ging in 2001 na de kampioenshuldiging in de spelersbus zitten. Rechts toenmalig kampioen Björn van der Doelen. De twee zijn al jaren bevriend.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van den Boogaard (l) met het uitshirt van PSV uit het seizoen 2000-2001. Hij ging in 2001 na de kampioenshuldiging in de spelersbus zitten. Rechts toenmalig kampioen Björn van der Doelen. De twee zijn al jaren bevriend. © Kees Martens/DCI Media

Hoe wildvreemde Ruud in de spelersbus van PSV belandde na de huldiging in 2001

EINDHOVEN - Na de kampioenshuldiging in 2001 zat een vreemde man in de spelersbus van PSV. De voetballers deden er niet moeilijk over. De onbekende reiziger was Ruud van den Boogaard uit Eindhoven. Samen met PSV’er Björn van der Doelen kijkt hij terug op zijn stunt. Extra bizar: ze kenden elkaar toen niet, maar maken nu al jaren samen muziek.

0 reacties

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”