Peter Bosz met Luuk de Jong, de trainer en aanvoerder van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Bosz met Luuk de Jong, de trainer en aanvoerder van PSV. © Pro Shots / Peter van Gogh

Peter Bosz vertelt hoe hij met PSV kampioen werd en geniet van het broodtrommeltje van André Ramalho: ‘Ik wil oeh’s en aah’s op de tribune’

INTERVIEWPeter Bosz stapte elf maanden geleden als nieuwe trainer binnen bij een PSV dat vijf jaar geen kampioen was geworden en waar de hunkering naar nieuw succes gigantisch was. Vanaf de eerste dag na zijn komst veranderde alles bij de Eindhovense club. ,,Als het aan mij ligt, blijf ik hier nog lang.”

0 reacties

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Bosz vindt uitspraken Noa Lang niet verstandig en heeft Luuk de Jong alweer terug tegen Fortuna Sittard

    Bosz vindt uitspraken Noa Lang niet verstandig en heeft Luuk de Jong alweer terug tegen Fortuna Sittard

    PSV kan zondag in het uitduel met Fortuna Sittard weer gewoon beschikken over spits Luuk de Jong. Hij wil graag topscorer van de eredivisie worden en kan rekenen op een basisplaats, als hij de laatste trainingen goed doorkomt. De Jong viel vorige week uit bij PSV, maar trainer Peter Bosz bevestigde dat hij donderdag alweer heeft meegetraind en normaal gesproken kan spelen. De coach ging ook in op uitspraken van Noa Lang van deze week over de medische staf van PSV.
    Eindhoven
  3. Voormalig PSV'er Vertessen met Union Berlin in degradatiegevaar
    PREMIUM

    Voormalig PSV'er Vertessen met Union Berlin in degradatie­ge­vaar

    Het zit voormalig PSV'er Yorbe Vertessen en Union Berlin niet mee in de Bundesliga. De ploeg zakt door een nederlaag naar de zestiende plek in de Bundesliga en dreigt in de play-offs terecht voor promotie en degradatie terecht te komen. Zelfs directe degradatie is voor Union nog mogelijk, als de ploeg volgende week verliest van SC Freiburg. Alleen bij winst kunnen ‘Die Eisernen’ de zestiende plek nog ontlopen, maar dan mag Mainz 05 geen punten pakken tegen VfL Wolfsburg.
    Eindhoven