Earnest Stewart en Marcel Brands, de technisch en algemeen directeur van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Earnest Stewart en Marcel Brands, de technisch en algemeen directeur van PSV. © Pro Shots / Peter van Gogh

Bij PSV moet Earnest Stewart de volgende succesploeg bij elkaar ‘koken’: hoe nu verder?

met videoTechnisch directeur Earnest Stewart van PSV sprak zondag na afloop van het kampioensduel met Sparta zijn danskwaliteiten aan. De 54-jarige voetbalbaas van de Eindhovense club zette zijn beste beentje voor, maar overtuigde net niet zoals hij dit seizoen bij zijn aankoopbeleid heeft gedaan. Hoe gaat hij komend seizoen alweer vormgeven?

  1. Voormalig PSV'er Vertessen met Union Berlin in degradatiegevaar
    PREMIUM

    Voormalig PSV'er Vertessen met Union Berlin in degradatie­ge­vaar

    Het zit voormalig PSV'er Yorbe Vertessen en Union Berlin niet mee in de Bundesliga. De ploeg zakt door een nederlaag naar de zestiende plek in de Bundesliga en dreigt in de play-offs terecht voor promotie en degradatie terecht te komen. Zelfs directe degradatie is voor Union nog mogelijk, als de ploeg volgende week verliest van SC Freiburg. Alleen bij winst kunnen ‘Die Eisernen’ de zestiende plek nog ontlopen, maar dan mag Mainz 05 geen punten pakken tegen VfL Wolfsburg.
    Eindhoven
  2. Oud-PSV'er Yorbe Vertessen redt met Union Berlin na zinderende ontknoping het vege lijf in de Bundesliga
    PREMIUM

    Oud-PS­V'er Yorbe Vertessen redt met Union Berlin na zinderende ontknoping het vege lijf in de Bundesliga

    Voor Union Berlin leek de laatste speelronde in de Bundesliga zaterdag uit te lopen op een sof. De ploeg van oud-PSV'er Yorbe Vertessen stevende op een 1-1 gelijkspel tegen SC Freiburg af en moest in dat geval nog een tweestrijd afwerken om lijfsbehoud te realiseren. Kort voor tijd redde de formatie uit Berlijn alsnog het vege lijf, door uit een strafschop de 2-1 te benutten.
    Eindhoven