Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: "Fantastisch seizoen voor ons!"

5 mei 2024 15:21
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong: "Fantastisch seizoen voor ons!"; image source: Pro Shots

De ontlading was gigantisch in Eindhoven na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd PSV-Sparta. Dat merkte Luuk de Jong, in gesprek met ESPN, ook: "Het was een fantastisch seizoen voor ons! Bijna perfect kun je het zelf wel noemen, denk ik. Slechts één keer verloren en dat is ook tamelijk uniek. We hebben nog twee wedstrijden te gaan en willen nog meer records breken!"

De aanvoerder van PSV pakte vandaag zijn vierde landstitel met PSV. "Ik denk zeker dat dit het allerbeste seizoen is dat ik ooit gespeeld heb bij PSV." De spits werd in de slotfase van de wedstrijd nog gewisseld voor Ricardo Pepi, de aanvoerder leek aangeslagen het veld te verlaten. "Ik had wat kramp in mijn benen dus ik dacht, ik ga er maar vanaf. We hebben immers nog een lange dag te gaan!"

Luuk de Jong is nog altijd met Pavlidis aan het strijden om de topscorerstitel maar slaagde er niet in het net te vinden vandaag. Hij verwacht er in de laatste twee wedstrijden van het seizoen gewoon weer bij te zijn. "We gaan zeker nog gas geven voor die topscorerstitel!"




Discussieer mee op de forums


Tags

jong topscorerstitel aangeslagen espn fluitsignaal kramp landstitel pavlidis pepi records slaagde sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman