Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: "Ik moet nadenken"

5 mei 2024 16:02
Foto: Pro Shots

André Ramalho: "Ik moet nadenken"; image source: Pro Shots

André Ramalho heeft een voorstel van PSV gekregen om zijn aflopende verbintenis te verlengen maar is er nog niet over uit of hij blijft: "Ik weet het nu echt nog niet, moet er goed over nadenken. Ik weet nu nog niet wat het beste voor mij en mijn familie is, ik ben er ook nog niet over uit."

De Braziliaan speelde niet iedere wedstrijd maar wordt zeker wel op waarde geschat door trainer Peter Bosz: "Tot mijn schorsing speelde ik vrijwel alles en daarna zat ik ineens soms op de bank. Natuurlijk is dat niet leuk maar ik heb mijn beste gedaan het team zo vaak mogelijk de nul te laten houden. We hebben het als team heel goed gedaan dit jaar, niet alleen verdedigend maar zeker ook aanvallend", aldus de verdediger in gesprek met ESPN.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho bosz braziliaan espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman