Home Nieuws Sergiño Dest heeft ESPN-verslaggever Milan van Dongen door: ‘Je probeert me erin...

Sergiño Dest heeft ESPN-verslaggever Milan van Dongen door: ‘Je probeert me erin te luizen’

6103
0

Sergiño Dest is net als zijn ploeggenoten enorm blij met het kampioenschap dat hij met PSV heeft behaald.

De vleugelverdediger was het gehele seizoen een steunpilaar in de ploeg van trainer Peter Bosz, maar scheurde onlangs zijn kruisband af, waardoor het seizoen er voor hem noodgedwongen op zat.

“Helaas, zulke dingen gebeuren. Ik moet het accepteren”, reageert Dest voor de camera van ESPN. “Ik kom sterker terug, dat is het belangrijkste. Het is nog steeds een speciale dag, natuurlijk had ik het liefst zelf op het veld gestaan.”

“Ik heb genoten dat we hebben gewonnen. Een gelijkspel was voldoende, nu gaan we feesten. Ik ben trots op de jongens. Of het mijn titel is? Het is vooral onze titel. Morgen de huldiging. Het kan niet beter, dit is mijn eerste landskampioenschap.”

Dest moet waarschijnlijk nog lang revalideren. Toch is ESPN-verslaggever Milan van Dongen benieuwd naar de sportieve toekomst van de vleugelverdediger. PSV heeft al uitgesproken dat het de Amerikaans international ondanks de zware blessure definitief van FC Barcelona wil overnemen.

‘De tijd zal het leren, in de zomer horen en zien jullie vanzelf wel wat mijn keuze wordt. Wat het met mij doet dat PSV langer met mij door wil? Dat maakt me wel trots en heel leuk om te horen dat een club zoveel geloof en vertrouwen in je heeft.”

“Zie je het zelf ook zitten om langer bij PSV te blijven?”, vraagt Van Dongen vervolgens aan Dest. “Je probeert me erin te luizen hè?”, lacht Dest. “Dat gaat je niet lukken, ik ben scherp.”


Vorig artikelEarnest Stewart viert titel PSV met dikke sigaar en glas rode wijn
Volgend artikelZien! Stewart gaat in kleedkamer PSV he-le-maal los op Noa Langs ‘7k op je feestje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in