De 25 landstitels van PSV op een rij: van het eerste Philips-succes tot ‘Bosz-ball’

TijdlijnLandskampioenschap nummer 25 is een feit voor PSV. Maar op welke manier veroverde PSV de vorige 24 titels? Hoe een door Philips opgerichte sportvereniging een wereldse uitstraling heeft gekregen. Een overzicht: van Jan van den Broek en Coen Dillen tot Willy van der Kuijlen, en van Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooij tot het wonder van Jetro Willems.

  1. Jevon Simons is topscorer en de man in vorm bij de beloften van PSV en werkt toe naar meer
    PREMIUM

    Jevon Simons is topscorer en de man in vorm bij de beloften van PSV en werkt toe naar meer

    Met elf goals en zes assists over dit seizoen is Jevon Simons (18) een van de ontdekkingen van dit seizoen bij Jong PSV. Vooral de laatste maanden gaat het lekker met de rechtsbuiten, die ook als nummer tien uit de voeten kan. ,,Het heeft even geduurd”, zei hij afgelopen week over het bereiken van een dubbelcijferig aantal goals. ,,Maar nu voelt het goed dat ik hier ben. Die tien goals halen, dat zat wel in mijn hoofd.”
    Eindhoven
  2. Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrijving’
    PREMIUM

    Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrij­ving’

    PSV-aanvaller Noa Lang heeft op Instagram een boekje open gedaan over zijn revalidatie na een hamstringblessure. De 24-jarige linksbuiten was er dit seizoen vele maanden uit en volgens hem zijn drie verkeerde diagnoses gesteld, zo laat hij weten. Bronnen in zijn omgeving geven aan dat die fouten bij PSV zijn gemaakt. Lang geeft aan dat hij niemand iets kwalijk neemt.
    Eindhoven