Jordan Teze.
Volledig scherm
Jordan Teze. © Pro Shots / Peter van Gogh

Test je kennis en speel de grote PSV-kampioensquiz

PSV heeft de achterstand op Ajax qua behaalde landstitels in de eredivisie verkleind tot elf. De Eindhovenaren behaalden tegen Sparta (4-2) hun 25ste kampioenschap in Nederland en de eerste sinds 2018. Ajax is met 36 landstitels koploper in Nederland. Uittredend kampioen Feyenoord volgt op de derde plek met zestien titels. Wat weet jij nog meer van de 25ste titel van PSV? Test je kennis in de grote kampioensquiz van PSV.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Bas Sibum ondanks mislopen directe promotie met Roda trainer van het jaar in KKD: ‘Dit voelt wel gek’

    Bas Sibum ondanks mislopen directe promotie met Roda trainer van het jaar in KKD: ‘Dit voelt wel gek’

    Bas Sibum heeft dagen achter de rug om snel te vergeten. De trainer greep met Roda JC op wonderlijke wijze naast directe promotie naar de eredivisie. Tot overmaat van ramp begon zijn ploeg maandag aan de play-offs met een pijnlijke 3-1 nederlaag tegen NAC Breda. Toch werd hij woensdag bij het jaarlijkse ‘Kampioensdiner’ uitgeroepen tot beste trainer van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Al was dat ook tot zijn eigen verbazing.