PSV haalde vorige week uit in Heerenveen.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV haalde vorige week uit in Heerenveen. © Pim Ras Fotografie

Zo gaat PSV de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta in: ploeg van Bosz wil op doelsaldo ook nog over Ajax heen

PSV speelt zondag een kampioenswedstrijd tegen Sparta, als de Eindhovenaren tenminste een punt pakken. De eerste landstitel sinds 2018 is dan een feit, maar PSV wil meer. De ploeg wil winnen om het puntenrecord in de eredivisie nog aan te kunnen vallen en op doelsaldo over het Ajax van 1972 heen te kunnen. Wie kunnen er spelen?

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Drommel wil weer meer keepen en sluit vertrek bij PSV niet uit: ‘Ik sta er open voor’
    PREMIUM

    Drommel wil weer meer keepen en sluit vertrek bij PSV niet uit: ‘Ik sta er open voor’

    Keeper Joël Drommel stond zondag op doel in het duel van PSV, omdat trainer Peter Bosz vond dat hij het verdiende om te spelen. De doelman kon terugkijken op een redelijke wedstrijd, waarin hij eenmaal moest vissen. PSV maakte een landerige indruk en kon pas in de slotfase echt aandringen. Daardoor bleven in Sittard twee punten liggen, die PSV naar een record hadden kunnen brengen. Drommel vond dat zonde en blikte desgevraagd terug op zijn seizoen.
    Eindhoven