PSV werd in 2018 voor het laatst kampioen.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV werd in 2018 voor het laatst kampioen. © Pim Ras Fotografie

Hoe de kampioensschaal op het nippertje klaar was: PSV krijgt bij een titel alsnog een ‘toonbare’ prijs

De kampioensschaal arriveert zondagmorgen in Eindhoven, waar PSV een paar uur later kampioen wil worden. Vermoedelijk tussen tien en elf uur parkeert KNVB-directeur Marianne van Leeuwen haar auto bij het Philips Stadion, waar de kofferbak open zal gaan voor het magische moment waarop de belangrijkste nationale voetbalprijs zichtbaar wordt. Zaterdag is in allerijl nog de laatste hand gelegd aan het afwerken van de schaal, die normaal gesproken zondag naar PSV gaat. Hoe zit dat?

  1. Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd
    PREMIUM

    Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd

    Jong PSV heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen ADO een uitstekend resultaat geboekt. De beloften wisten dankzij twee goals van Mohamed Nassoh én een goal van invaller Joël van den Berg drie punten uit het vuur te slepen (2-3). Nassoh vertrekt na dit seizoen naar Sparta, maar heeft zich de afgelopen weken allerminst onbetuigd gelaten. Hij verkeerde in topvorm. Bij Jong PSV zaten een paar nieuwe namen bij de selectie en kreeg onder meer middenvelder Van den Berg speeltijd.
    Eindhoven
  2. Jevon Simons is topscorer en de man in vorm bij de beloften van PSV en werkt toe naar meer
    PREMIUM

    Jevon Simons is topscorer en de man in vorm bij de beloften van PSV en werkt toe naar meer

    Met elf goals en zes assists over dit seizoen is Jevon Simons (18) een van de ontdekkingen van dit seizoen bij Jong PSV. Vooral de laatste maanden gaat het lekker met de rechtsbuiten, die ook als nummer tien uit de voeten kan. ,,Het heeft even geduurd”, zei hij afgelopen week over het bereiken van een dubbelcijferig aantal goals. ,,Maar nu voelt het goed dat ik hier ben. Die tien goals halen, dat zat wel in mijn hoofd.”
    Eindhoven
  3. PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer
    PREMIUM

    PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer

    PSV heeft nog altijd interesse in Couhaib Driouech (22), de behendige linksbuiten van het Rotterdamse Excelsior. De Eindhovenaren zijn weer in gesprek met de Kralingers, maar veel schot zit er ogenschijnlijk nog niet in de zaak. Bronnen rond de situatie melden dat Driouech heel graag naar PSV wil en dus in de wachtkamer zit, maar dat de technisch directeur van PSV niet genoeg wil betalen. Hoe is de stand van zaken?
    Eindhoven