Home Nieuws Doelwit van PSV imponeert: ‘Een feest om naar hem te kijken, echt...

Doelwit van PSV imponeert: ‘Een feest om naar hem te kijken, echt een geweldige speler’

6642
0

Anco Jansen geeft hoog op van sc Heerenveen-aanvaller Osame Sahraoui.

De Noorse linksbuiten speelde vrijdagavond met de Friezen 1-1 tegen Almere City en was één van de uitblinkers aan de zijde van de thuisploeg.

Oud-prof Jansen zag Sahraoui aan het werk en raakte onder de indruk. De analist van ESPN laat bij Voetbalpraat weten dat hij wekelijks ‘smult’ van de optredens van de dribbelaar.

“Ik heb een paar acties van Sahraoui gezien. Dat was weer smullen”, begint Jansen. “Het blijft toch elke keer een feest om naar hem te kijken, wat een geweldige speler is dat, joh. Ongelofelijk.”

“Net toen ik iets over hem zei, schoot hij de bal van twee meter het stadion uit”, lacht Jansen. De voormalig aanvaller van onder meer FC Emmen zag Sahraoui tien minuten voor het einde wel de 1-1 eindstand op het scorebord zetten.

De aanvaller wordt al langere tijd in verband gebracht met  een transfer naar PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International staat Sahraoui samen met Couhaib Driouech (Excelsior) op een shortlist om de aanstaand kampioen van nieuwe aanvallende impulsen te voorzien.

Sahraoui kwam dit seizoen tot nog toe tot 30 officiële duels, waarin hij 7 goals en 8 assists noteerde. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 8 miljoen euro.


Vorig artikelMalik Tillman spreekt zich uit over toekomst: terug naar Bayern of definitief naar PSV?
Volgend artikelLuuk de Jong richt zich tot PSV-fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in