Home Nieuws Nuchtere Peter Bosz geeft toe aan emoties nu de titel nadert

Nuchtere Peter Bosz geeft toe aan emoties nu de titel nadert

2192
0

Nuchter als altijd maar daarom niet minder geraakt. Peter Bosz is normaal gesproken de rust en kalmte zelve maar de wedstrijd Heerenveen – PSV blijkt ook bij Bosz het nodige te hebben losgemaakt.

Dat zegt de trainer in gesprek met PSV TV in zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Sparta. De titel is aanstaande maar de uitbeurt in Heerenveen is nog lang niet uit de gedachten en herinneringen van de trainer verdwenen. Peter Bosz genoot intens van die inmiddels memorabele wedstrijd in Friesland. Wellicht gaan we volgend seizoen pas goed beseffen wat de ploeg van Bosz dit seizoen wist te presteren want bijzonder is het zeker te noemen.

De camera’s wisten in Heerenveen de nodige emoties te registreren bij Peter Bosz, gaf de trainer vrijdagmiddag in gesprek met PSV TV toe. Beseft de Apeldoorner al dat hij op het punt staat landskampioen te worden? “Nee, eigenlijk besef ik het me nog niet. Ik word overal mee naartoe genomen”, aldus Bosz over de laatste dagen.

“Ik ben gewoon heel dankbaar trainer te mogen zijn van deze club. De club heeft mij deze fantastische spelers gegeven. Ik heb een bepaalde filosofie, vanaf het moment dat ik begon bij AGOVV. Die filosofie heb ik gedurende mijn gehele carrière vastgehouden”, aldus de trainer, die vrijdagmiddag niets anders dan kon toegeven dat er na de wedstrijd in Heerenveen emoties loskwamen. ‘Als je ouder wordt, word je emotioneler’, lachte de gevierde coach middels een serieuze ondertoon de vragen over zijn innerlijke gevoelens na Heerenveen – PSV weg.

Bosz benadrukte tegelijkertijd dat hij niets wenst te horen over festiviteiten, platte kar, een rondrit dan wel huldiging. Aan feesten wenst de coach niet te denken. ‘Eerst Sparta verslaan en daarna zie ik wel. Ik laat het op me afkomen’, aldus Peter Bosz in onderstaande video.


Vorig artikelOok Daniel Schwaab heeft zes jaar gewacht | Duitse verdediger niet op de hoogte van ‘regels’ rond uitreiking schaal
Volgend artikelVan der Doelen benoemt wie beslissende factor in kampioenschap PSV is geweest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in