Jong PSV-verdediger Koen Jansen staat in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder Roda JC.
Volledig scherm
PREMIUM
Jong PSV-verdediger Koen Jansen staat in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder Roda JC. © Pro Shots / Henk Korzelius

Roda JC meldt zich voor verdediger van Jong PSV, nieuw transfervrij vertrek is mogelijk

Roda JC heeft interesse om verdediger Koen Jansen (20) los te weken bij PSV. De linksback is dit seizoen vaste waarde in het Eindhovense talententeam en kan zijn contract bij de club verlengen. Of hij dat doet, is nog niet zeker. Er vinden nog onderhandelingen plaats. Vanuit meerdere clubs is belangstelling voor Jansen, die eerder ook al interesse genoot vanuit Helmond Sport. Daarnaast is er met NEC contact geweest.

  1. De transferperiode voor PSV is al begonnen: club heeft nog veel plannen en bereidt nieuw bod op Dest voor
    PREMIUM

    De transferpe­ri­o­de voor PSV is al begonnen: club heeft nog veel plannen en bereidt nieuw bod op Dest voor

    PSV is in aanloop naar het komende seizoen al druk bezig om de belangen op de transfermarkt veilig te stellen. Vrijdag werd een heel belangrijk zakelijk dossier afgerond en legde technisch directeur Earnest Stewart alvast Malik Tillman vast. Hij komt voor 12 miljoen euro over van FC Bayern München. Als het aan PSV ligt, volgt ook Sergiño Dest via FC Barcelona op termijn alsnog. De Eindhovense club bereidt een lager bod voor bij de Spaanse club dan het bedrag dat in een eerdere koopoptie stond.
    Eindhoven
  2. Bosz baalt van PSV-miskleun in Sittard: ‘Ik heb geen data nodig om te zien dat dit niet goed was’
    PREMIUM

    Bosz baalt van PS­V-mis­kleun in Sittard: ‘Ik heb geen data nodig om te zien dat dit niet goed was’

    Trainer Peter Bosz was zondag na afloop van Fortuna Sittard-PSV (1-1) niet te spreken over het spel van zijn ploeg. De coach van kampioen PSV had naar eigen zeggen geen data nodig om te zien dat het niet goed genoeg was om een zege binnen te slepen. ,,Het is geen wetenschap en misschien logisch om te denken dat de druk er al een beetje af was”, zegt hij. De trainer baalt van het mislopen van een puntenrecord van dit PSV en zei daar nog het nodige over.
    Eindhoven