Home Nieuws Mario Been bevestigt namens Excelsior interesse PSV

Mario Been bevestigt namens Excelsior interesse PSV

7459
0

Mario Been kon woensdagavond niets anders dan bevestigend ja knikken toen hem gevraagd werd naar de belangstelling van PSV in een speler van Excelsior.

Het gaat natuurlijk over buitenspeler Couhaib Driouech. De situatie rond Couhaib Driouech is bekend. In januari werd de aanvaller ineens en uit het niets landelijk nieuws na de interesse van PSV, welke opgevolgd werd door belangstelling van Feyenoord dat eigenlijk geenszins serieus werd voor de aanvaller. Dat maakte Arne Slot enkele dagen middels enkele onhandige uitspraken nog wel even duidelijk.

Mario Been is verbonden aan Excelsior en weet dat er nog steeds interesse vanuit PSV is voor Couhaib Driouech. De analist bevestigde woensdagavond het nieuws van het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat PSV zich ook deze zomer weer gaan melden.

“Driouech zijn ze nog mee bezig”, zegt Been bij Voetbalpraat van ESPN over de interesse van PSV in de Excelsior-aanvaller. “Jij weet meer”, vraag zijn collega Marciano Vink zich dan af. “De interesse is er nog steeds in ieder geval, laten we het zo zeggen”, reageert Been. Het Eindhovens Dagblad wist al wel te melden dat PSV een beduidend lagere transfersom voor Couhaib Driouech in gedachten heeft. PSV zou zo’n anderhalf tot twee miljoen euro voor hem overhebben in plaats van het bedrag dat in januari op tafel gelegd zou worden.

ESPN-analist Vink ziet wel veel concurrentie voor de positie als buitenspeler bij PSV. Vink wijst naar alle opties waar Peter Bosz over kan beschikken. “Als straks Ismael Saibari weer terugkomt. Malik Tillman kan vanaf links. Noa Lang komt terug. Johan Bakayoko blijft misschien.”

Er staat veel te gebeuren deze zomer als we alle geruchten moeten geloven. Er wordt getrokken aan spelers als Johan Bakayoko en Hirving Lozano. De kans bestaat dus wel dat Driouech geen concurrentie zal ondervinden van Hirving Lozano. De Mexicaan zou op dit moment in onderhandeling zijn voor een transfer naar het Amerikaanse San Diego FC. Voor Noa Lang geldt in ieder geval dat hij bij PSV zal blijven. De weer bijna herstelde aanvaller geldt in principe als ‘nieuwe’ speler voor het volgende seizoen gezien zijn geringe bijdrage van dit seizoen.


Vorig artikel‘Ibrahim Sangaré had nooit meegekund in dit voetbal van Peter Bosz bij PSV’
Volgend artikelPOLL | PSV kan Sergiño Dest in de toekomst voor meer dan 40 miljoen euro verkopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in