Home Nieuws PSV opnieuw genoemd voor Sporting-verdediger Jeremiah St. Juste

PSV opnieuw genoemd voor Sporting-verdediger Jeremiah St. Juste

2469
0

Patrick van Aanholt speelde dit seizoen veel minder dan verwacht. De linkerverdediger is doorgaans reserve in de ploeg van Peter Bosz.

Of dat Van Aanholt steekt is een goede vraag maar met Sergiño Dest en Mauro Júnior in de selectie is minder speelminuten geen onlogisch gevolg. Of Van Aanholt volgend seizoen nog steeds voor PSV zal spelen is een tweede want het huurcontract met Galatasaray is aflopende. Desalniettemin is het niet ondenkbaar dat PSV nog toekomst ziet in de verdediger uit Den Bosch.

Dat geldt ook voor André Ramalho. PSV ziet zeker nog toekomst in de Braziliaan na dit seizoen. Echter gaat het wel om een rol als stand-in. Dat meldt het Algemeen Dagblad, dat eveneens meldt dat de PSV graag een nieuwe centrale verdediger wil aantrekken.

Ramalho speelt al drie seizoenen op rij vele wedstrijden voor PSV en vaak als basisspeler maar de twijfels zijn nooit geheel verdwenen. De clubleiding wil graag met hem door wil maar een deel van de fans als het gros van de media zien dit echter niet meteen zitten. ‘De Braziliaan mag blijven in een rol waarin hij mogelijk wel genoegen moet nemen met minder speeltijd’, schrijft het Algemeen Dagblad.

PSV is actief op zoek naar een nieuwe centrale verdediger, ‘waarbij bijvoorbeeld de naam van Jeremiah St. Juste is gevallen. En eerder al die van Zeno Debast, een jonge kracht van Anderlecht’, zo schrijft de Eindhovense krant.

Mocht Ramalho inderdaad blijven, dan gaat PSV ervan uit dat de Braziliaan probleemloos de concurrentiestrijd aangaat met zijn nieuwe concurrent. ‘Hij hoeft geen transfersom te kosten en geldt daarom als een betaalbare back-up, die zeker de potentie heeft om (in de eredivisie) nog behoorlijk wat te spelen’, aldus het Eindhovens Dagblad, dat het omschrijft als een ‘Van Aanholt-rol’.

Zeker is het nog allerminst dat Ramalho in Eindhoven blijft. De centrale verdediger heeft aanbiedingen uit andere competities op tafel liggen, en neemt deze momenteel in beraad. Een terugkeer naar Brazilië of een avontuur in Spanje is een ‘denkbaar pad’. Ondertussen hoopt PSV dat hij zijn verbintenis met in ieder geval één jaar verlengt. In de grotere wedstrijden zette Peter Bosz hem vaak op de bank. Volgend seizoen zal dit niet anders zijn. Dit in combinatie met de interesse die er, volgens de zaakwaarnemers van Ramalho, in hem is, zorgt voor twijfels over een nieuwe samenwerking tussen PSV en de verdediger. Ramalho heeft nog een contract tot eind juni dit jaar.


Vorig artikelEr is veel gaande rond PSV-target Ryan Flamingo, die zich uitspreekt: ‘PSV is een hele mooie club’
Volgend artikelJohan Bakayoko verrast door uitspraak Marcel Brands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in