Home Nieuws PSV gaat nog altijd voor transfer Couhaib Driouech en wil selectie voor...

PSV gaat nog altijd voor transfer Couhaib Driouech en wil selectie voor dit bedrag met Excelsior-aanvaller versterken

2960
0

Nadat er eind januari volop met Excelsior werd onderhandeld, klapte de destijds veelbesproken transfer alsnog.

Een gehele dag zag het er naar uit dat Couhaib Driouech Excelsior zou gaan verruilen voor PSV en dus pakte de aanvaller met zijn zaakwaarnemer de auto naar Eindhoven, waar zowel Couhaib Driouech als zijn zaakwaarnemer door Earnie Stewart werden ontvangen nadat er onderweg naar Eindhoven al gemeld werd dat PSV besloten had de stekker uit de onderhandelingen had getrokken.

Toch is PSV de aanvaller Couhaib Driouech nog niet vergeten en dus zet het alsnog in op de komst van de aanvaller. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. De krant lijkt ook te weten wat PSV een klein half jaar voor Couhaib Driouech aan Excelsior zou willen betalen. Afgaande op de hoogte van de transfersom ziet PSV een versterking voor de breedte in Couhaib Driouech. Het cancelen van de transfer afgelopen winter ontstond mede door de hoge vraagprijs van rond de vier miljoen euro die de Kralingers verlangden voor de inmiddels veel besproken aanvaller.

Nu het contract van Driouech deze zomer nog maar een jaar doorloopt bij Excelsior, hoopt PSV de buitenspeler voor een zachter prijsje binnen te halen. Volgens het Eindhovens Dagblad denkt PSV nu aan een transfersom van anderhalf à twee miljoen euro. Driouech, die sneller dan verwacht herstelt van zijn blessure en op het punt staat zijn rentree te maken voor Excelsior, geniet volgens het Eindhovens Dagblad ook interesse vanuit het buitenland. Met name vanuit de Italiaanse Serie A zou er veel belangstelling zijn voor Couhaib Driouech.

Zoals gezegd lijkt PSV in Driouech een extra optie voor op de vleugels te zien naast Noa Lang en Hirving Lozano. PSV houdt zoals bekend serieus rekening met een transfer van Johan Bakayoko. Ook Osame Sahraoui van sc Heerenveen zou in beeld zijn bij PSV als toekomstige vleugelaanvaller maar de club lijkt de pijlen nu toch weer te richten op Couhaib Driouech.


Vorig artikelPSV wil contract Ismael Saibari opnieuw openbreken en verlengen na internationale interesse
Volgend artikelBroer Siem vraagt naar EK in Duitsland, Kenneth Perez lovend: ‘Hij heeft een wereldseizoen bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in