PSV houdt een open training in het Philips Stadion.
Volledig scherm
PSV houdt een open training in het Philips Stadion. © ED

PSV begroet gigantisch aantal toeschouwers bij training in het stadion

PSV organiseerde dinsdag een training in het eigen Philips Stadion, in aanloop naar de ‘kampioenswedstrijd’ van aanstaande zondag. De club hoopt dan tegen Sparta Rotterdam de kampioensschaal in ontvangst te nemen en heeft aan een punt genoeg.

  1. Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd
    PREMIUM

    Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd

    Jong PSV heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen ADO een uitstekend resultaat geboekt. De beloften wisten dankzij twee goals van Mohamed Nassoh én een goal van invaller Joël van den Berg drie punten uit het vuur te slepen (2-3). Nassoh vertrekt na dit seizoen naar Sparta, maar heeft zich de afgelopen weken allerminst onbetuigd gelaten. Hij verkeerde in topvorm. Bij Jong PSV zaten een paar nieuwe namen bij de selectie en kreeg onder meer middenvelder Van den Berg speeltijd.
    Eindhoven
  2. Peter Bosz is ongelooflijk trots op zijn PSV-ploeg en wil nóg een stap zetten: ‘Het kan en moet nog beter’
    PREMIUM
    met video

    Peter Bosz is ongeloof­lijk trots op zijn PSV-ploeg en wil nóg een stap zetten: ‘Het kan en moet nog beter’

    PSV zette zondag met een 3-1 overwinning de eindstand in de eredivisie voor dit seizoen op 91 punten en dat maakte trainer Peter Bosz ongelooflijk trots. ,,De eredivisie bestaat al heel lang en wij staan nu tussen twee geweldig elftallen van Ajax in, met dit aantal punten. In de hele historie is het maar drie keer gebeurd dat een ploeg negentig punten of meer heeft gehaald. Dat maakt je enorm trots.” Bosz vindt dat het komend seizoen nóg beter kan en moet.
    Eindhoven