Home Nieuws Interesse voor Hirving Lozano uiterst serieus, PSV verlangt 12 miljoen euro voor...

Interesse voor Hirving Lozano uiterst serieus, PSV verlangt 12 miljoen euro voor Lozano

1420
0

De toekomst van Hirving Lozano is een serieus onderwerp van gesprek geworden. Het heeft er zelfs alle schijn van dat de Mexicaan onhoudbaar wordt voor PSV.

Dat heeft natuurlijk van doen met de voortdurende interesse vanuit met name de Major League Soccer competitie. Geen Premier League-clubs, geen La Liga-clubs maar Amerikaanse clubs dingen naar de handtekening van de Mexicaanse aanvaller. PSV zal het nieuwe seizoen nog wel beginnen met Lozano maar het heeft er alle schijn van dat de Mexicaan de club in de winterstop zal gaan verlaten.

Los Angelos FC en LA Galaxy werden eerder al genoemd voor Lozano maar daar is nu San Diego FC bijgekomen. Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. Het aanstaande wereldkampioenschap voetbal in de Verenigde Staten, Mexico en Canada speelt een voorname rol in de keuze van de Amerikaanse clubs voor de handtekening van Lozano te gaan. Hirving Lozano kan zomaar een enorme een publiekstrekker in de Major Soccer League zijn.

De aanvaller en zijn management voerten volgens het gerenommeerde Britse medium The Athletic ‘vergevorderde gesprekken’ met San Diego FC, een club die vanaf 2025 gaat spelen in de Major League Soccer. PSV kan mogelijk nog een stevige transfersom ontvangen voor de Mexicaan.

The Athletic meldt ook dat PSV mag rekenen op een bedrag van omgerekend ruim elf miljoen euro. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt de interesse van de recent opgerichte Amerikaanse club op X. De clubwachter van PSV weet echter dat PSV niet hoeft vrezen voor een vertrek op korte termijn en dat de club geen verlies zal gaan maken op de transfersom die het afgelopen zomer aan Napoli betaalde.


Vorig artikelFC Utrecht-verdediger inmiddels op de hoogte van interesse PSV: ‘Hele mooie club, heel eervol’
Volgend artikelPSV maakt bekend wie de kampioensschaal uitreikt: ‘Ik vind het een grote eer’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in