Hans van Breukelen:
Volledig scherm
Hans van Breukelen: © Foto: SCS/Michel Utrecht

Hans van Breukelen krijgt eervolle opdracht bij kampioenschap PSV

Als PSV er zondag in slaag om de landstitel in de wacht te slepen, dan reikt Hans van Breukelen de bijbehorende kampioensschaal uit. De 67-jarige clubicoon van PSV nam vorig jaar afscheid van de raad van commissarissen en heeft nu geen officiële functie bij PSV.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    4

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Waarom iedere vorm van ‘downplayen’ van dit prachtige PSV-seizoen onzinnig is
    PREMIUM
    Analyse

    Waarom iedere vorm van ‘downplayen’ van dit prachtige PS­V-sei­zoen onzinnig is

    PSV sloot zondag een schitterend seizoen af met niet bepaald de meest bijzondere wedstrijd van de eeuw. Met een 3-1 zege op RKC ging een wonderbaarlijk voetbaljaar van de Eindhovenaren de boeken in, waarin PSV is herboren als toonaangevende nationale topclub. Hoewel de ploeg uit het Philips Stadion in drie jaar gewoon zes prijzen won, is het kampioenschap - en vooral de manier waarop die titel is gerealiseerd - natuurlijk pas echt dé bevestiging van die stelling. Hoe gaat het nu verder?
    Eindhoven