Home Nieuws Brands onder de indruk van Noa Lang, die zich meldde met een...

Brands onder de indruk van Noa Lang, die zich meldde met een speciaal verzoek

23851
0

Het is allerminst zeker of Noa Lang dit seizoen nog in actie komt. De aanvaller ligt er al maanden uit en is feitelijk al een half jaar niet fit.

De medische staf sprong afgelopen maanden erg voorzichtig om met de aanvaller met de hamstringproblemen. Wel is Lang inmiddels op de weg terug. Het is op dit moment echter onduidelijk of de aanvaller de resterende drie wedstrijden nog minuten kan maken. Zo kunnen we gerust concluderen dat het eerste seizoen van Noa Lang bij PSV toch grotendeels in het water is gevallen en teleurstellend is verlopen.

Desalniettemin zijn de verwachtingen nog altijd hooggespannen. Noa Lang kan volgend seizoen tot de smaakmaker van PSV uitgroeien als er sprake is van volledige fitheid. Dat Lang geliefd is binnen de club, staat ook al vanaf het begin van het seizoen vast. Ook Marcel Brands is gecharmeerd van Noa Lang. De algemeen directeur noemt Lang een ‘geweldig ventje, dat altijd bezig is met het teambelang’. Ook tot teleurstelling van Brands heeft Lang dit seizoen binnen de lijnen weinig kunnen betekenen voor de club. Buiten de lijnen weet Lang ook een belangrijke rol te vervullen.

“Ik heb hem laatst opgezocht bij zijn revalidatie in Amsterdam”, vertelt Brands zondag bij Goedemorgen Eredivisie. “Het is een geweldig ventje dat altijd bezig is met het teambelang. Hij cijfert zichzelf altijd weg.” Brands komt ook met een voorbeeld: er was Noa Lang veel aan gelegen dat de vrienden en familieleden van de spelers aanstaande zondag aanwezig kunnen zijn bij de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

“Gisteravond belt hij mij op: ‘Marcel, er zijn maar weinig kaarten beschikbaar voor onze spelersgroep komende zondag. Kun jij nog iets doen?’ Hij is dan degene die zich daar zorgen over maakt voor de rest van de spelers”, aldus Brands. “Hij heeft zelf een box, dus dat zegt wel iets over hem. Hij is altijd bezig met het team. Ik hoop van harte dat hij snel weer op het veld staat. Noa heeft een heel klein hartje, maar wel een heel goed hartje”, aldus Marcel Brands over Noa Lang.


Vorig artikelUniek: AD Sportwereld neemt alle 11 PSV’ers op in elftal van de week
Volgend artikelPSV zet in op komst drie nieuwe spelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in