Mohamed Nassoh verlaat teleurgesteld het veld.
Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Nassoh verlaat teleurgesteld het veld. © Pro Shots / Toin Damen

Jong PSV voetbalt goed mee en wordt toch geveld bij NAC: ‘late’ aanvoerder Nassoh moet op de bank beginnen

Het is de beloften van PSV weer niet gelukt om bij NAC Breda te stunten. In het Rat Verlegh Stadion eindigde het duel tussen de ‘Parel van het Zuiden’ en de talentenvloot van PSV in een 2-0 zege voor NAC. Voor rust had Jong PSV al moeten scoren en bijvoorbeeld via Emir Bars de gelijkmaker moeten aantekenen.

  1. Bosz baalt van PSV-miskleun in Sittard: ‘Ik heb geen data nodig om te zien dat dit niet goed was’
    PREMIUM

    Bosz baalt van PS­V-mis­kleun in Sittard: ‘Ik heb geen data nodig om te zien dat dit niet goed was’

    Trainer Peter Bosz was zondag na afloop van Fortuna Sittard-PSV (1-1) niet te spreken over het spel van zijn ploeg. De coach van kampioen PSV had naar eigen zeggen geen data nodig om te zien dat het niet goed genoeg was om een zege binnen te slepen. ,,Het is geen wetenschap en misschien logisch om te denken dat de druk er al een beetje af was”, zegt hij. De trainer baalt van het mislopen van een puntenrecord van dit PSV en zei daar nog het nodige over.
    Eindhoven
  2. Mohamed Nassoh sluit bij PSV af met een tien (en de griffel moet nog komen)
    PREMIUM

    Mohamed Nassoh sluit bij PSV af met een tien (en de griffel moet nog komen)

    ,,Een lange rit was het, maar hij is mooi afgesloten”, zei Mohamed Nassoh (21) vrijdagavond in Den Haag. Samen met zijn ploeggenoten van Jong PSV boekte de belofte een mooie overwinning tijdens de laatste speelronde van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, bij ADO (2-3). Nassoh maakte zijn negende en tiende treffer van het seizoen en werd op het nippertje geen topscorer van Jong PSV. Die eer blijft voorbehouden aan Jevon Simons, met elf goals. Hoe kijkt hij terug?
    Eindhoven