Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: "Johan Bakayoko is weer unstoppable!"

28 april 2024 13:07
Foto: Pro Shots

Brands: "Johan Bakayoko is weer unstoppable!"; image source: Pro Shots

Vanochtend was Marcel Brands te gast bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. De algemeen directeur van PSV ging aan tafel uitgebreid in op de situatie rondom Johan Bakayoko. Zo verwacht Brands dat Johan Bakayoko PSV ooit een enorme transfersom op gaat leveren. De Belgische rechtsbuiten speelde dit seizoen al vijfenveertig officiële duels. Daarin scoorde hij dertien goals en gaf hij veertien assists, elf en negen daarvan in de Eredivisie. "Hij is weer heel erg op dreef de afgelopen weken. Johan heeft een wat moeilijkere periode gehad, wat ook goed past bij zijn leeftijd. De laatste weken is hij echter weer unstoppable!"

Afgelopen zomer werd er al flink getrokken aan het talent van PSV. Zo had Paris Saint Germain interesse en waren er ook clubs uit de Premier League die informeerden bij PSV naar de mogelijkheden van een transfer. Bakayoko koos er voor bij PSV te blijven. "Het bod van Brentford begon met twintig miljoen en dat steeg richting het einde van de transferdeadline naar vijfendertig miljoen plus vijf miljoen aan bonussen. Nee, we baalden er niet van dat Johan besloot te blijven. We hadden geen transfer nodig en wisten dat er serieuze belangstelling was voor Ibrahim Sangaré."

Clubs die Bakayoko deze zomer vast willen leggen, moeten in ieder geval nog dieper in de buidel tasten. Niet lang geleden verlengde de Belgische international zijn contract tot medio 2026. "Johan Bakayoko heeft dit weer een stap gemaakt. Hij zal echt niet tot zijn zesentwintigste bij ons blijven, maar het ligt er wel aan welke club er voor hem komt. Als er een hele grote club komt, wat zeg je dan? Een Brentford-bedrag is in ieder geval allang niet meer aan de orde."

De absolute recordverkoop van PSV is nog altijd de transfer uit 2019, toen Hirving Lozano PSV verliet voor Napoli voor het bedrag van vijfenveertig miljoen euro.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko brands unstoppable brentford eredivisie vijfenveertig baalden buidel dreef espn goedemorgen informeerden lozano moeilijkere napoli recordverkoop sangare tasten transferdeadline vijfendertig zesentwintigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Want Cody Gakpo is van ajaks ofwa? Dacht dat die de recordverkoop was met 50 miljoen. Is de recordverkoop uitspraak van Brands of is het ESPN geneuzel?
+2/-0

 
3 weken geleden
Gakpo heeft blijkbaar 42 miljoen excl. bonussen opgebracht. Alleen als de bonussen uitbetaald worden is Gakpo een recordverkoop.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Precies wat ik dacht. Bij mijn weten is Gakpo voor 50 miljoen verkocht. Mocht Bakayoko deze zomer verkocht worden dan ga ik ervan uit dat dat meer gaat opleveren dan 50 miljoen. Vergeleken met Gakpo is Bakayoko wel kampioen geworden én succesvol in de Champions League. Dat was bij Gakpo zogenaamd altijd de reden waarom hij niet meer op kon leveren. Daarbij komt dat Bakayoko een stuk jonger is ten tijde van verkoop.
+1/-0

3 weken geleden
Goeie foto. Maar wat lag dat matje er ook lekker bij zeg.
+1/-0

2 weken geleden
Bakayoko niet verkopen. Volgend seizoen deze jongen 80 a 90 miljoen waard
+1/-0

2 weken geleden
Leuk die bedragen die langskomen. Bepalend is welke club door wil pakken. Sup topper of Europese top.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis