Home Nieuws Marcel Brands waarschuwt Europese top: ‘Niet voor minder dan 35 miljoen euro...

Marcel Brands waarschuwt Europese top: ‘Niet voor minder dan 35 miljoen euro te koop’

5243
0

Indirect maar daarom wellicht niet minder bedoeld, waarschuwde Marcel Brands zondagmorgen met name de grotere Europese topclubs.

PSV en Earnie Stewart wachten natuurlijk een lange, drukke transferzomer waarbij de grootste clubs van Europa zich zullen gaan melden voor selectiespelers van PSV. Spelers als Joey Veerman en Johan Bakayoko zullen naar verwachting het meest in trek zijn maar mogelijk volgt er ook interesse in spelers als Olivier Boscagli en Jerdy Schouten. Earnie Stewart gaf eerder al dat een uitgaande transfer van Johan Bakayoko eigenlijk niet meer tegen te houden is.

De speler zelf lijkt daar nog altijd iets anders in te staan want een uitgaande transfer en daarmee vertrek bij PSV is nog altijd geen zekerheid voor Bakayoko. Dat zei de aanvaller eerder dit jaar in gesprek met verschillende media. Wel gaf Marcel Brands zondagmorgen een belangrijk signaal af aan geïnteresseerde clubs.

Johan Bakayoko is namelijk niet meer te koop voor een bedrag van minder dan 35 miljoen euro. Dat zei Marcel Brands bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Ook Brands bevestigde dat het nog lang niet zeker is dat Bakayoko een transfer zal gaan maken aanstaande zomer.

“Ligt eraan of hij een stap gaat maken. Is ook de vraag welke club komt er? We hebben het net over hele grote clubs gehad, als er dan zo’n club komt, zeg je dan nee?” Tafelgenoot Mario Been komt dan met een suggestie. “Mohamed Salah gaat weg, Liverpool misschien?” Brands knikt instemmend op de suggestie van Mario Been. “Ja, wat zeg je dan als speler?”, stelt Brands vast.

Bakayoko heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2026 en dus zal er komende zomer fors betaald moeten gaan worden voor de succesvolle aanvaller. Hans Kraay wijst op het bod dat Brentford afgelopen zomer deed op Bakayoko. Brands sprak vervolgens duidelijk uit dat de Belg voor dit bedrag niet meer te koop is. “Voor 35 miljoen euro gaan we dat niet meer doen”, aldus Marcel Brands over de interesse voor Johan Bakayoko.

In een eerder stadium toonde Brentford al interesse in Bakayoko. Ook Paris Saint-Germain en Liverpool worden steevast genoemd voor Johan Bakayoko.


Vorig artikelPSV krijgt negatief advies over aantrekken Philippe Sandler, Marcel Brands reageert op nieuws over Sandler
Volgend artikelDe 0-8 overwinning maakt nog altijd indruk maar dreunt ook na: ‘Is m’n TV kapot ofzo?!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in