PSV wil Malik Tillman graag behouden voor komend seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV wil Malik Tillman graag behouden voor komend seizoen. © ANP

Brands bevestigt dat PSV door wil met Ramalho en vertelt over Tillman, Sandler en Bakayoko

Algemeen directeur Marcel Brands bevestigde zondagmorgen bij tv-zender ESPN dat PSV graag langer gebruik wil maken van de diensten van Braziliaan André Ramalho. Hij kan bijtekenen en zijn aflopende contract verlengen, iets wat afgelopen week al via het officieuze circuit naar buiten kwam. Brands had nog veel meer te vertellen.

  1. PSV heeft ‘blauwe schouders’ en krijgt na de titel een piepklein tikkie: te veel spelers onder hun goede niveau
    PREMIUM
    met video

    PSV heeft ‘blauwe schouders’ en krijgt na de titel een piepklein tikkie: te veel spelers onder hun goede niveau

    Kersvers landskampioen PSV heeft meteen na het binnenhalen van de landstitel een tikkie moeten incasseren. Tegen Fortuna Sittard kwam de ploeg van Peter Bosz niet verder dan een 1-1 gelijkspel, in een wedstrijd waarin PSV vooral voor rust een paar fases lamlendig voor de dag kwam. Namens de Limburgers kon Iñigo Cordóba in de eerste helft scoren en na rust tekende Jerdy Schouten de gelijkmaker aan. PSV kan daardoor fluiten naar het eredivisierecord van 93 punten over een hele competitie, waarop de Eindhovenaren wilden jagen.
    Eindhoven
  2. Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd
    PREMIUM

    Jong PSV sluit met heel knap resultaat af bij ADO: nieuwe talenten krijgen speeltijd

    Jong PSV heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen ADO een uitstekend resultaat geboekt. De beloften wisten dankzij twee goals van Mohamed Nassoh én een goal van invaller Joël van den Berg drie punten uit het vuur te slepen (2-3). Nassoh vertrekt na dit seizoen naar Sparta, maar heeft zich de afgelopen weken allerminst onbetuigd gelaten. Hij verkeerde in topvorm. Bij Jong PSV zaten een paar nieuwe namen bij de selectie en kreeg onder meer middenvelder Van den Berg speeltijd.
    Eindhoven
  3. Bij PSV is er na het titelfeest alweer van alles aan de hand: dit speelt er allemaal
    PREMIUM

    Bij PSV is er na het titelfeest alweer van alles aan de hand: dit speelt er allemaal

    Tijdens zijn interviews na het kampioenschap van PSV had algemeen directeur Marcel Brands het al voorspeld. De meest ervaren rot uit de PSV-top vertelde dat hij weet wat er gebeurt na het pakken van een titel: twee dagen is het volle bak feest. Daarna gaat iedereen weer over tot de orde van de dag en wordt van de leiding en de rest van de club maar één ding verwacht: topprestaties, ook buiten het veld. Brands had één ding niet helemaal goed gezien.
    Eindhoven