Home Nieuws De Telegraaf weet meer: ‘Joey Veerman stuurt aan op vertrek bij PSV’

De Telegraaf weet meer: ‘Joey Veerman stuurt aan op vertrek bij PSV’

4461
0

De Telegraaf lijkt nieuws te hebben over de toekomst van Joey Veerman. Het contract van Veerman bij PSV loopt tot en met de zomer van 2026 maar dat lijkt afgekocht te gaan worden.

Althans, dat meldt De Telegraaf. Enkele maanden geleden werd al duidelijk dat PSV graag met de middenvelder wilde verlengen maar volgens het dagblad lijkt dat geen reële optie meer te zijn voor de spelbepaler uit Volendam. Veerman zou het aanbod van PSV enkele maanden geleden afgewezen maar enkele dagen later werd dat vanuit het management van de middenvelder wel enigszins genuanceerd.

Het bleek niet helemaal het juiste moment te zijn volgens het management van Veerman want contractverlenging bij PSV zou geenszins een gesloten boek zijn, werd er gemeld tegenover ESPN. Bij De Telegraaf gaat men er echter vanuit dat Veerman PSV na dit seizoen zal gaan verlaten. Volgens Telegraaf-journalist Mike Verweij is de middenvelder niet van plan om zijn contract te verlengen, maar stuurt hij aan op een zomers afscheid van PSV.

“Is Veerman iets voor Slot en Liverpool?”, vraagt presentator Pim Sedee zich af in de voetbalpodcast Kick-off naar aanleiding van de ontwikkelingen rond Feyenoord-trainer Arne Slot. Valentijn Driessen blijkt daar wel een duidelijke mening over te hebben. “Nee, ik denk het niet. Ik heb hem tegen Duitsland gezien”, wijst de journalist van De Telegraaf naar de recente oefenwedstrijd tussen Duitsland en Nederland in Frankfurt. Driessen blijkt geenszins onder de indruk te zijn van het spel van Veerman tegen Duitsland.

‘Dan moet hij echt nog stappen maken. In Nederland kom je weg met die handelingssnelheid, maar in Engeland niet altijd.” Verweij haakt daar weer op in: “Ik denk dat Joey Veerman inderdaad veel meer geschikt is voor Italië, Spanje en misschien zelfs wel Duitsland. Want in Engeland gaat het nog een paar tempo’s hoger. Maar ik denk wel dat Veerman moet gaan. Volgens mij stuurt hij daar ook op aan”, weet Verweij te melden over de ambities van Joey Veerman.

De journalist van De Telegraaf vervolgt zijn analyse: “Want hij wil zijn contract niet verlengen, of verlengt zijn contract niet. Ik denk dat het een heel mooi moment is, met het kampioenschap op zak, om een hele mooie transfer te maken”, aldus Mike Verweij over de nabije toekomst van Joey Veerman.


Vorig artikelVan der Gijp verwacht weinig van deze PSV’er tijdens het Europese Kampioenschap in Duitsland
Volgend artikelVIDEO | Inside celebrations na masterclass in Friesland, waar fans Heerenveen applaus niet voor zich konden houden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in