Peter Bosz na het duel met sc Heerenveen, dat in 0-8 eindigde.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Bosz na het duel met sc Heerenveen, dat in 0-8 eindigde. © Pro Shots / Paul Meima

PSV is nog lang niet klaar in dit seizoen: dit valt nog allemaal op te rapen voor Peter Bosz en zijn team

Voor PSV is het kampioenschap dit seizoen wel binnen, ondanks het feit dat Feyenoord mathematisch nog altijd langs de Eindhovenaren kan. Iedereen die ook maar iets van voetbal snapt, weet dat dat niet meer gaat gebeuren. Feyenoord moet in drie wedstrijden dertig goals op PSV goedmaken én PSV moet de resterende duels allemaal verliezen. Veel spanning zit er voor PSV ogenschijnlijk niet meer op dit seizoen. Toch? Mispoes, want Peter Bosz wil er met PSV een écht iconisch seizoen van maken. Hoe?

  1. Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrijving’
    PREMIUM

    Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrij­ving’

    PSV-aanvaller Noa Lang heeft op Instagram een boekje open gedaan over zijn revalidatie na een hamstringblessure. De 24-jarige linksbuiten was er dit seizoen vele maanden uit en volgens hem zijn drie verkeerde diagnoses gesteld, zo laat hij weten. Bronnen in zijn omgeving geven aan dat die fouten bij PSV zijn gemaakt. Lang geeft aan dat hij niemand iets kwalijk neemt.
    Eindhoven
  2. Heerenveen toont interesse in Jong PSV-talent, dat nog nadenkt over Eindhovens aanbod
    PREMIUM

    Heerenveen toont interesse in Jong PS­V-ta­lent, dat nog nadenkt over Eindhovens aanbod

    Opnieuw is er een kans dat PSV een van de talenten van de club transfervrij verliest. De 21-jarige Mylian Jiménez staat in de belangstelling van sc Heerenveen. De Friezen hebben zich voor hem gemeld, zo bevestigen betrouwbare bronnen. Jiménez kan ook bij PSV blijven en daar een ‘mentorrol’ bij het beloftenteam krijgen, met misschien uitzicht op meer. Alles wijst in ieder geval op een mooie carrière als betaald voetballer.
    Eindhoven