Home Nieuws De Mos bedenkt zich en geeft transferadvies: ‘Hij kan beter nog een...

De Mos bedenkt zich en geeft transferadvies: ‘Hij kan beter nog een jaar blijven’

3279
0

Uitgesproken als hij is, geeft hij graag adviezen. Maar zo nu en dan komt De Mos ook terug op zijn adviezen of stelt hij zijn mening bij.

Of er naar geluisterd wordt is een tweede maar vaststaat is dat Aad de Mos de voetballerij graag van zijn adviezen voorziet. Na het sublieme seizoen van Joey Veerman bleek Aad de Mos enkele weken geleden van mening te zijn dat Joey Veerman de juiste speler voor Arsenal zou zijn. De Mos plakte zelfs een transfersom van 40 miljoen euro op het hoofd van de middenvelder. Daar komt De Mos echter op terug.

Aad de Mos heeft opnieuw advies voor Joey Veerman. De middenvelder uit Volendam kan het beste nog één jaar bij PSV blijven. De Mos denkt dat Veerman over een jaar wel rijp kan zijn voor een transfer. De Mos, die te gast is in de Skiete Willy Podcast, is stellig in zijn mening over de Volendamse middenvelder.

“Ik denk dat het verstandig zou zijn om nog even te blijven”, stelt De Mos. “Hij is volwassen aan het worden, maar het is nog niet zo lang geleden dat hij naar huis toe ging omdat hij zich niet prettig voelde in Jong Oranje. Dat is nu twee jaar terug. Hij voelde zich helemaal niet op zijn gemak in dat elftal en is toen naar huis gegaan. Dat is nu achter de rug, maar ik denk dat het voor hem goed is om nog een normaal seizoen bij PSV te spelen. Zeker na een EK”, vervolgt De Mos.

De Haagse analist denkt dat Veerman komend seizoen juist wel de grote stap kan zetten om het seizoen erop naam en faam te kunnen gaan maken bij een grote club. “Na komend seizoen kan hij de overstap maken. Hij gaat er niet slechter van worden.”

Vervolgens herhaalt De Mos zijn woorden dat Joey Veerman een ’typische speler voor Arsenal’ zou zijn. Veerman heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2026. De club deed Veerman reeds een voorstel maar dit werd tot op heden geweigerd door de middenvelder en zijn management.


Vorig artikelHet telefoontje naar Sjaak Swart | ‘Dan breng ik Bakayoko persoonlijk weg’
Volgend artikelHet applaus van de Heerenveen-fans: ‘Ik heb me nog nooit zo gevoeld in een wedstrijd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in