Hoe dit PSV de allerbeste eredivisieploeg ooit wil worden: team van Bosz lacht met ‘straalvoetbal’ de laatste kritische noten weg

PSV is dit seizoen bezig aan een sensationele reis door de eredivisie en heeft die donderdagavond officieus bekroond met de landstitel in seizoen 2023-2024. Het was met recht onvoorstelbaar wat de ploeg in Heerenveen presteerde. Met een 8-0 overwinning zette de ploeg van Peter Bosz een nieuwe standaard neer, want het was de grootste uitzege ooit van PSV. De equipe straalde voor, tijdens en na de wedstrijd alleen maar plezier uit.

  1. Bosz weet nu zijn mobieltje vast te houden en vertelt over Lang, Dest, Sparta en de mogelijke titel voor PSV
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Bosz weet nu zijn mobieltje vast te houden en vertelt over Lang, Dest, Sparta en de mogelijke titel voor PSV

    Trainer Peter Bosz van PSV blikte vrijdag vooruit op de vermoedelijke kampioenswedstrijd van PSV op zondag, tegen Sparta. ,,Ik ben alleen met Sparta bezig”, zei de coach. ,,De rest is allemaal bijzaak. Vaak zijn dit soort wedstrijden niet zo goed, juist omdat men met andere dingen bezig is. Ik heb daarom benadrukt dat we moeten doen wat we het hele seizoen al doen. Focussen op deze tegenstander.” Hoe pakt Bosz het aan?
    Eindhoven
  2. Heerenveen toont interesse in Jong PSV-talent, dat nog nadenkt over Eindhovens aanbod
    PREMIUM

    Heerenveen toont interesse in Jong PS­V-ta­lent, dat nog nadenkt over Eindhovens aanbod

    Opnieuw is er een kans dat PSV een van de talenten van de club transfervrij verliest. De 21-jarige Mylian Jiménez staat in de belangstelling van sc Heerenveen. De Friezen hebben zich voor hem gemeld, zo bevestigen betrouwbare bronnen. Jiménez kan ook bij PSV blijven en daar een ‘mentorrol’ bij het beloftenteam krijgen, met misschien uitzicht op meer. Alles wijst in ieder geval op een mooie carrière als betaald voetballer.
    Eindhoven