Home Nieuws PSV gaat zonnige toekomst tegemoet: Peter Bosz definitief voor 3 seizoenen aangesteld...

PSV gaat zonnige toekomst tegemoet: Peter Bosz definitief voor 3 seizoenen aangesteld als hoofdtrainer

3372
0

PSV heeft de opvolger van Ruud van Nistelrooij definitief binnen. Peter Bosz zwaait de komende jaren de scepter in het Philips Stadion. Dat melden zowel VI als het ED. PSV zal naar verwachting snel reageren door middel van een officieel statement.

Peter Bosz bleek de topkandidaat voor PSV te zijn. Ook was de gewilde trainer voor Marcel Brands en Earnie Stewart de enige kandidaat. De staat van dienst van de 59-jarige trainer uit Apeldoorn is indrukwekkend te noemen. De ervaren trainer en PSV kruisen elkaars wegen zoals het er nu naar uitziet, op een uiterst goed moment. Met het aanstellen van Peter Bosz als nieuwe hoofdtrainer zijn we ervan overtuigd dat de club een zonnige toekomst tegemoet gaat. Aanstaande maandag zal Bosz een drie-jarig contract ondertekenen in het Philips Stadion.

Bosz kiest na meerdere gesprekken voor een dienstverband bij PSV om zodoende aan zijn erelijst te kunnen werken. Bosz verwacht dat PSV volgend seizoen meteen landskampioen kan worden en gaat voor niets minder dan de landstitel. De Apeldoorner werkte als hoofdtrainer in het betaalde voetbal eerder voor De Graafschap, Heracles Almelo, Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon. Tussen 2006 en 2009 was hij werkzaam als technisch directeur bij Feyenoord.

De presentatie van Peter Bosz in het Philips Stadion zal vermoedelijk aanstaande maandag via een live-verbinding in beeld worden gebracht. ‘PSV en Bosz hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt en naar verwachting zullen de handtekeningen maandag gezet worden’, meldt Voetbal International.

Het is nog niet bekend welke assistenten Peter Bosz gaan assisteren maar vermoedelijk Eindhovenaar Rob Maas en een tweede assistent met een duidelijk verleden bij PSV. De komst van Peter Bosz wordt over het algemeen meer dan goed ontvangen door de achterban van de club.


Vorig artikelBevestiging: PSV meldt zich voor Leeds United aanvaller Summerville
Volgend artikelWim Kieft keek een week lang richting Eindhoven en uit zijn twijfels: Vele vragen voor Peter Bosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in