Transparent
Inloggen
Sluiten

'Augsburg zakt met vraagprijs voor Ricardo Pepi'

9 juni 2023 17:02
Foto: Pro Shots

"Augsburg zakt met vraagprijs voor Ricardo Pepi"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de vraagprijs voor Ricardo Pepi omlaag is gegaan. De spits heeft de clubleiding van FC Augsburg laten weten dat hij snel naar Eindhoven wil vertrekken en de Duitse club gaat daarom nu alleen in gesprek met PSV. Eerder verschenen er berichten dat Augsburg 11 miljoen euro met een doorverkooppercentage wilde hebben, maar de club ligt nu akkoord te gaan met een transfersom tussen de 8 en 9 miljoen euro, inclusief bonussen. PSV zou hebben aangegeven dat daarover te praten valt.




Tags

augsburg pepi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dat lijkt me in ieder geval al een stuk redelijker dan 11+. Maar of hij het waard is, ik vind het heel lastig in te schatten.

Ik kan me voorstellen dat hij in het systeem van Bosz beter tot zijn recht komt, dan zal Luukinho toch echt moeten gaan banken. Daar ben ik voorstander van, maar het is dan toch een hele dure bankzitter...
+1/-0

 
11 maanden geleden
Reken er maar op dat Luuk zijn geld gewoon waard gaat zijn, dat is een gouden jongen zowel op het veld als voor de scherpte daarbuiten.
Vergeet niet dat hij vorig jaar voor bijna niks kwam.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Kijk enkel maar hoe waardevol hij dit seizoen ook weer is geweest. Zonder zijn blessure was de kans om Rangers te verslaan 10x zo groot. Ik begrijp echt niets van de sentimenten tegen Luuk, is dat dan de teleurstelling van een heel moeizaam seizoen met slecht voetbal?
+3/-0

 
11 maanden geleden
En wat ie ook verdedigend aan werk doet. Haalt veel weg bij corners en zo.
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Hij kwam voor bijna niets, maar met een jaarsalaris van 5milj. of zo?
Dus in 2 jaar schrijven we 10 miljoen af, want verkopen kun je hem niet meer … ;)

Ik zie liever een investering in een potentiële versterking van 20 jaar, die een normaal salaris zal hebben en met een beetje geluk over een paar jaar weer goed verkocht gaat worden …
+2/-0

 
11 maanden geleden
Wat is je bron van het jaarsalaris van 5 miljoen ?
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Is geen bron voor nodig … denk je dat hij toen voor een 1,5 miljoen die overstap zou hebben gemaakt? Echt nie …
+1/-2

 
11 maanden geleden
Hij zal inderdaad de best betaalde speler in de Eredivisie zijn ja :ja

:denk
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
En zonder het rendement dat we hadden verwacht, want het is toch gewoon Simons die ons de 2e plaats heeft gebracht.
+1/-2

 
11 maanden geleden
Dus je verzint nu ter plekke wat hij verdient en gaat het vervolgens als feit presteren? Wow :D
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Feit? Waar wordt gezegd dat dit een feit is?
Mijn stelling is dat Luuk waarschijnlijk de duurste (of in ieder geval een van de best betaalde) spelers van dit team is, maar hij heeft gewoon niet het rendement gebracht dat we verwacht hadden … en dat zie ik komend jaar eigenlijk niet echt veranderen, ook niet met een andere trainer.
Daarom mogen ze van mij best inzetten op een nieuwe spits, en ik denk dat Bosz daar al mee bezig is … Luuk dan maar weer “achter de hand houden” als pinch hitter … dat is bij veel clubs een uitstekende optie voor hem gebleken.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Jij komt aanzetten dat hij een salaris van 5 miljoen per jaar zou hebben. Dat zou hem met afstand de best betaalde speler in de Eredivisie maken.

De Jong iedere 92 minuten in de Eredivisie direct betrokken bij een doelpunt door zelf te scoren of een assist. Simons had er gemiddeld 101 minuten voor nodig.

Nee, De Jong heeft inderdaad geen rendement en het is alleen maar aan Simons te danken :denk
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden (gewijzigd)
Leuk die cijfers maar die zeggen me niets zolang je geen eerlijke vergelijking kunt maken …
1. Luuk en Xavi kun je niet vergelijken omdat ze andere posities binnen het team hebben
2. Wat zijn deze cijfers voor andere spitsen binnen de ED (bv een Gimenez)?

Trouwens, Xavi heeft er langer voor nodig, terwijl hij niet in de spits speelt, maar wel topscoorder van de ED wordt … over wie zegt dat iets??
+1/-0

 
11 maanden geleden
Jij beweert dat De Jong geen rendement heeft. Als je iedere 92 minuten bent betrokken bij een doelpunt kun je dat moeilijk serieus gaan nemen als je dat blijft volhouden.

De zogenaamd beste spits van de Eredivisie had 107 minuten nodig, terwijl Brobbey op 103 uitkomt. Pavlidis is van de spitsen van de topteams met 94 minuten de enige die in de buurt komt van De Jong.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Als je geen (serieuze) bron hebt die kan bevestigen dat Luuk 5 miljoen per verdient @kleine1, en toch je gelijk probeert te halen, komt dat niet bijster intelligent over en tendentieus
+3/-1

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Oooh, ik geef m’n persoonlijke mening en stelling hier, en nu word ik gelijk als niet intelligent en bla bla bla bestempeld?!
Ik heb wel eens voor minder een gele kaart hier gehad … ;) @moderator??

Waarom moeten sommigen hier altijd bronnen etc. hebben, terwijl het gewoon om persoonlijke meningen gaat?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Het is jouw persoonlijke mening dat De Jong een salaris van 5 miljoen heeft? :B
+1/-0

11 maanden geleden
Ik snap eigenlijk niet waarom PSV nu 9-11 miljoen voor een spits gaat uitgeven terwijl we Luuk de Jong van Barcelona bij PSV hebben staan. Luuk is geen Romario die met de bal aan de voet een solo kan maken. Hij is meer een type Kieft. Maar als je hem in de 16 zet als afmaken, en goed voetbal van Xavi om hem heen lijkt Luuk me toch een zeer bruikbare speler.
Ik zou het geld eerst in een goede verdediging gaan steken, en zorgen dat er minder tegendoelpunten komen en goede opbouw van achteruit. En in een rechtsback de goede voorzetten op het hoofd van Luuk kan geven.
+3/-0

11 maanden geleden
Ik snap er geen reet van,feyenoord is al een tijdje in onderhandeling en nu Psv zich concreter heeft gemeld zijn ze in Augsburg bereid de prijs te laten zakken?
+1/-0

 
 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Tja, als Feyenoord 6 miljoen biedt, en PSV 8 dan zou ik als Augsburg ook wel met PSV willen blijven praten, denk ik …
+2/-0

11 maanden geleden
Mooi dat de vraagprijs is gezakt maar ik lees liever dat PSV met een beest van een verdediger van € 10 /11 mio bezig is. v.w.b. Pepi, heb er wel vertrouwen in maar tis toch afwachten hoe hij zich gaat ontwikkelen. Is nog jong.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Alle posities achterin zijn dubbel bezet. Daar zal eerst wat moeten vertrekken.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Als je de jeugd, geleende of geblesseerde spelers (Obispo / Mauro JR) meetelt dan heb je gelijk echter het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. En dat is nou net wat er ontbreekt. Er zullen echt wel spelers (moeten) vertrekken.
+1/-0

 
11 maanden geleden
No way dat Bosz akkoord is gegaan met onze parodie op een achterhoede. Enkel de linksback positie voldoet aan de eisen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Eens met jullie beiden. Maar PSV is een bedrijf. En nieuwe spelers te vroeg aantrekken is goed om de transferwaarde van boventallige spelers te verdampen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Welke waarde? Ramalho is al redelijk oud en volgens mij transfervrij gekomen. Obispo maakt teveel fouten om waarde te vertegenwoordigen, Teze moet je houden voor back-up/ centraal rechts. Mwene is al gehaald als back-up en voldoet ook prima als back-up. Mauro is een hardwerkende middenvelder die het leuk gedaan heeft als back en dan is het op. Oh ja Baumgartl nog, maar die is al afgeschreven. Alle overbodige verdedigers bij elkaar zijn nog geen 10 miljoen en als je deze verdediging houd kun je de titel op je buik schrijven.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage