Naam van Summerville valt bij PSV, 'transfer met terugkoopoptie is mogelijk'

Naam van Summerville valt bij PSV, 'transfer met terugkoopoptie is mogelijk'

09-06-2023 16:44 Laatste update: 16:48
146

PSV heeft een oogje op Crysencio Summerville. Dat bevestigen bronnen aan VoetbalPrimeur na de berichtgeving van De Telegraaf. De naam van de buitenspeler is gevallen in het Philips Stadion.

"We hebben via verschillende bronnen gehoord dat Summerville in aanmerking komt om de linksbuitenpositie te versterken bij PSV", zo wordt verteld in #DoneDeal de podcast. De aanvaller heeft een goed seizoen achter de rug, maar is naar het Championship gedegradeerd met Leeds United.

Het binnenhalen van de 21-jarige aanvaller zal niet eenvoudig worden voor PSV. Naar verluidt hangt er een fors prijskaartje om zijn nek heen. De Telegraaf denkt echter dat een mogelijke terugkoopoptie of een stevig doorverkooppercentage uitkomst kan bieden. Summerville wordt echter ook gelinkt aan Borussia Dortmund, terwijl er eveneens belangstelling is vanuit andere grote landen.

Deze transferzomer zal de bezem flink door de selectie van PSV gaan. Peter Bosz zal de nieuwe trainer worden en hij wil een selectie waarmee hij zijn speelwijze goed uit kan voeren. Daarnaast is de bezetting op de flanken van PSV niet enorm breed na het winterse vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke en het einde van de huurperiode van Thorgan Hazard.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!