Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ricardo Pepi dicht bij transfer naar PSV'

8 juni 2023 21:53 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ricardo Pepi dicht bij transfer naar PSV"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Ricardo Pepi dicht bij een transfer is naar PSV. De international van de Verenigde Staten staat momenteel nog onder contract bij het Duitse FC Augsburg, maar speelde dit seizoen op huurbasis voor FC Groningen. Volgens Romano is het duidelijk wat de spits moet kosten en zullen er in de komende dagen gesprekken volgen met de Duitse club om de transfer af te ronden.

Volgens 1908.nl is ook Feyenoord zeer concreet in de markt voor Pepi en zag het al drie keer een bod worden afgewezen.




Tags

pepi romano augsburg fabrizio feyenoord groningen transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Liever een snelle spits dan weer een type Luuk de Jong die in Europa bij uitwestrijden vanaf het middenveld moet voetballen.
+3/-0

Riverside (geschorst)
11 maanden geleden
Zou professor Bosz wel met deze jongen willen werken🙄🤔?
+2/-4

11 maanden geleden
Ik heb zo mijn twijfels over pepi. Maar in iedergeval beter dan lauritsen.

Psv moet eigenlijk een nieuwe 1e spits halen en luuk de jong als invaller tijdens wedstrijden laten fungeren. Dolberg wordt ook genoemd.

Ik vind pavlidis ook een goede speler voor psv.

Waarom komt psv niet eens met een zuid-amerikaanse verrassing aanzetten zoals bij feyenoord gimienez is, gewoon zo'n soort type spits heeft psv nodig.
+2/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Geografisch gezien heeft Pepi nagenoeg dezelfde afkomst als Gimenez en is daarbij nagenoeg dezelfde ‘tropische verrassing’. Beide Mexicaanse roots maar de ene (Gimenez) geboren in Mexico en de andere (Pepi) net aan de andere kant van de grens (El Paso, Texas). Kans is zeer aanwezig dat als Pepi dit jaar bij Feyenoord in de spits had gestaan hij tot een groter aantal goals was gekomen dan Gimenez
+2/-0

 
11 maanden geleden
Hoe kom je erbij dat Gimenez in Mexico is geboren? Is 100% Argentijn!
+1/-0

 
11 maanden geleden
Nee hoor. Geboren in Argentinië, inmiddels Mexicaanse nationaliteit
+2/-0

11 maanden geleden
Als Pepi komt dan verwacht ik dat hij is gehaald om de concurrentie met Luuk aan te gaan. Dit is geen jongen in de categorie 'leuk voor d'r bij ' gezien zijn transfersom.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Hmm. Ik had Pepi zelf niet echt gevolgd dit seizoen. Net zijn hoogtepunten eens bekeken. Ik zie het talent eigenlijk niet. Weinig bijzondere momenten, veel rebound goals en intikkers.

Leuk als je zo’n speler voor een paar miljoen kan halen. Maar vermoedelijk kost hij zo rond de 10 mln. Dan moet het in mijn ogen een absolute voltreffer zijn…… ik vrees voor een Marcus Bergje, maar laat hem graag mijn ongelijk bewijzen
+3/-0

 
11 maanden geleden
Als we met Bosz op de aanvallende toer gaan (wat de verwachting is) hebben we dus juist een spits nodig die zich goed positioneert in de 16 en die rebounds en intikkers afmaakt. Een Gimenez bij Feyenoord heeft niet veel meer gedaan hoor, en kijk hoe lovend men over hem is....
Ik zie hem graag komen, al ben ik het met je eens dat ca. 10 miljoen erg veel is voor een spits die nog veel te leren heeft. Maar stel hij maakt er 20 komend seizoen, dan loopt hij daarna voor 30 mil de deur uit....
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dat kan je over vrijwel iedere spits zeggen, als hij er 20 in schiet gaat ie zo voor 30 miljoen de deur uit.

Ik ben ook sceptisch of dit de spits is die dat gaat waarmaken. Zeker als er een aardig transfer bedrag mee gemoeid is.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Mijn punt is dat ik voor 10 miljoen iemand verwacht met een bewezen track-record. Niet iemand die in zijn carriere alleen bij een counterploeg wat goals heeft gemaakt (en die er in mijn ogen voetballend ronduit onbeholpen uitziet).

Als je bij Augsburg in het geheel niet aan bod komt, wat doet ons dan denken dat hij goed genoeg is voor het niveau dat PV nastreeft?
+1/-0

 
11 maanden geleden
We hebben al een spits voor intikkertjes en dergelijke. We moeten juist eentje hebben die meters kan maken zoals Fabio Silva, voor wanneer we tegen teams spelen die meer balbezit hebben dan wij. Luuk is een uitstekende spits in de zestien qua positionering en is ook nog eens een betere kopper dan Pepi. Dan is het onlogisch om er nog een bij te halen.
+1/-0

11 maanden geleden
Hmmm. Komt over als een zeer complete spits, heel allround. Oftewel, blinkt niet echt ergens in uit. Dat zijn vaak de netnietjes.
+2/-0

11 maanden geleden
Vind het wel positief dat we Feyenoord aftroeven als het allemaal waar is. Uiteindelijk vissen we in dezelfde pool met spelers en hebben zij met gegarandeerd Cl en een ingeslepen team een streepje voor op ons. Blijkbaar hebben wij nog meer centjes te bieden. Verder gaan we het wel meemaken, nieuw technisch hart, nieuwe kansen.
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
11 maanden geleden
Dolberg en deze veel te dure jongen..

Hopelijk komen ze niet beiden. Ik zie liever van Duiven de kans krijgen om eerlijk te zijn.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Waarom die jongen zo snel brengen en gelijk zoveel druk op de schouders leggen? Kijk naar de route van Depay of Gakpo dat werkt veel beter. Eerst eens wat potjes invallen en langzaam groeien naar een vaste kracht en vervolgens topspeler. Dan kan hij rond zijn 23ste voor een mooi bedrag verkocht worden. Nu eerst kiezen voor wat meer ervaring en body is een betere optie lijkt mij. We moeten over een paar weken de Cl zien te halen en strijden om een kampioenschap, want dat is alweer veel te lang geleden. Met Bosz zullen er genoeg wedstrijden komen waarin deze jongen meters kan maken, die wil blijven voetballen tot de 90 minuten voorbij zijn. Alles op zijn tijd.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens, van Duiven is er nog niet klaar voor en moet langzaam gebracht worden. Ik zou, als we het er over hebben, heel graag Babadi toegevoegd zien aan PSV1 en daar speelminuten zien krijgen, dat is wmb. het grootste talent van PSV momenteel.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Als Van Duiven niet klaar is, dan Babadi zeker niet!
Ik vind die trouwens niet eens zo sterk spelen … zeker meeverdedigen is een zeer zwak punt van hem!
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Babadi is een aanvallende middenvelder en heeft (buiten een geweldige balbehandeling) een geweldige dieptepass en inzicht en scorend vermogen. Ik zeg niet dat hij er al klaar voor is net als van Duiven ook niet, maar beiden zouden speelminuten moeten gaan maken in PSV1, mijn bescheiden mening.
+1/-0

11 maanden geleden
Matige speler voor de hoofdprijs, hebben we überhaupt nog een scouting?

Aardige afmaker bij Groningen maar werd zelfs daar verweten dat hij niet kon mee voetballen. Je weet wel die club die gedegradeerd is. Dit wordt de zoveelste Groningen flop.
+3/-4

 
11 maanden geleden
Eens. Vraag mezelf ook echt weleens af of we nog een scouting hebben. Ben ook nog niet overtuigd door Pepi. Zijn cijfers zijn ook niet echt bizar goed ofzo. Ook in Amerika niet.

Van die inkoppertjes als Hancko afgelopen seizoen en Spertsyan waar Ajax nu achteraan zit mogen wij ook weleens gebruik maken. Alles lijkt bij PSV altijd zo lang te duren ook.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Sangare had ik bijvoorbeeld nog nooit van gehoord en ook talenten zoals bakayoko binnenhalen is ook scouting. Ben het wel met je eens dat er snel gekozen wordt voor een eredivisie speler zoals een Veerman of Drommel al is er ook wat voor te zeggen om juist jongens te halen die aangetoond hebben de eredivisie aan te kunnen tov bijv een Baumgartl of Bruma
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
En wat heeft die Spertsyan gepresteerd, en wat gaat hij Ajaks kosten dan??

Waarom altijd naar anderen kijken?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dan was Edwin Zoetebier ook een waardeloze keeper, want hij kreeg bij FC Volendam regelmatig 100+ goals per seizoen om zijn oren.
Maar hij heeft in 2002 wel de UEFA Cup gewonnen en is samen met Gomes de langst niet gepasseerde verdediging in Nederland.

Maar volgens jouw beredenering is het en blijft een waardeloze keeper.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Angelino vond jij natuurlijk ook niks. Die was met NAC gedegradeerd :ja
+5/-0

 
11 maanden geleden
En als er een onbekende speler komt is het ook niks, want dan zijn er spelers nodig die al bekend zijn met spelen in de Eredivisie? :D Zo gaat het hier bij elk gerucht


PSV wil een ervaren speler halen: is niks, geen restwaarde, je moet jonge spelers halen die je kan doorverkopen

PSV wil een talentvolle speler halen: is niks, je moet spelers halen die er al meteen staan

PSV wil een speler halen met ervaring in de Eredivisie: is niks, bord op schoot, er is geen scouting meer

PSV wil een onbekende speler halen: is niks, haal een speler die al gewend is aan Nederland



Het is zo opzichtig allemaal :D
+1/-0

11 maanden geleden
Dit is een counterspits. heeft ruimte nodig. En je hebt zelf Van Duijven er aan zitten komen in de jeugd. Die kan dat ook. Zoek eerder naar een soort aanspeelpunt in de spits. iemand die een balletje vast kan houden. A la De Jong, want die heeft dit jaar wel laten zien niet het eeuwige leven te hebben.
Dan zou ik liever Douvikas als spits zien komen. Vind ik allrounder dan Pepi en zal ook goedkoper zijn.
+1/-0

11 maanden geleden
Volgens Sky-Reporter Florian Plettenberg heeft Feyenoord de strijd nog niet opgegeven. Alleen PSV en Feyenoord zijn nog in de race.

Hij noemt een transfersom van 11 miljoen Euro en een doorverkooppercentage van 25%. Het verhaal vertelt echter niet of dit de eisen van Augsburg zijn, of dat dit door een van de clubs is geboden. Ik vermoed het eerste.
+1/-0

11 maanden geleden
Pepi lijkt me een uitstekende keus! Een zeer complete spits van nog maar 20 jaar. Die gaat nog veel beter worden en ik zie hem er zo 25 maken komend seizoen. Laat maar komen!
+2/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Dit wordt zo een grote flop he. 11 miljoen en 25% doorverkooppercentage wat ik nu lees is hij zeker niet waard. Sorry maar hij heeft toch niet echt geweldige statistieken dit seizoen of wel dan? Heb hem 90 minuten gevolgd bij PSV-Groningen en die gast heeft geen enkele bal goed geraakt.... Zie liever van duiven zijn kansen krijgen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Zijn statistieken zijn niet fantastisch als je puur naar aantal doelpunten kijkt. Hij speelde alleen wel bij het alle slechtste elftal van afgelopen seizoen.
Om het in verhouding te plaasten. Hij heeft wel 12 van de 31 doelpunten van Groningen gescoord. Laat hem bij ons is 1/3e van de doelpunten maken dan. Dan zit heel Europa achter hem aan.
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden (gewijzigd)
12 goals en 3 assist, in 29 wedstrijden, bij een club als Groningen ... dat lijken me cijfers die toch niet zo slecht zijn.
En normaal gesproken gaat het dan in een goed draaiend team (als we die gaan krijgen) natuurlijk nog beter ...

Maar iedereen denkt natuurlijk weer dat we zomaar een type Messi kunnen kopen voor 4 miljoen?!
+1/-0

11 maanden geleden
Tsja, net als bij Bosz heb ik ook bij Pepi twijfels. Voor vele miljoenen een spits die nergens in uitblinkt en eigenlijk ook nog niks heeft bewezen. Ze mogen mij allemaal gaan verrassen komend seizoen....
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage