Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Het kan best nog even duren voordat we iemand benoemen'

8 juni 2023 07:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Marcel Brands: "Het kan best nog even duren voordat we iemand benoemen"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad heeft algemeen directeur Marcel Brands aangegeven dat het waarschijnlijk nog even zal duren voordat er een nieuwe hoofdtrainer wordt aangesteld. "Dit gaat om een ingrijpend besluit voor PSV. Natuurlijk hebben we de juiste man liever vandaag dan morgen aangesteld", aldus Brands. "Maar dit gaat om zo'n enorm belangrijke beslissing. We moeten zorgvuldig opereren en dingen goed met elkaar afstemmen. Als ik het nu moet inschatten, kan het nog best even duren voordat we iemand benoemen."

Het zou echter snel kunnen gaan indien er een doorbraak komt. "Je moet er niet te eenvoudig over denken, omdat het voor de club PSV gaat om een van de meest cruciale posities", zo geeft hij aan. "Het gaat daarbij altijd over mensen en een technische staf die je wilt samenstellen, bijvoorbeeld. Wat ik daarover wel kan vertellen, is dat wij voldoende PSV-dna in de trainersploeg willen. Dat is iets waar we absoluut op inzetten."

Alle beslissingen over inkomende transfers zijn voorlopig on hold gezet. "Zodra we rond zijn met een nieuwe trainer, kunnen we wat dat betreft weer actie ondernemen", zegt hij daarover. "Natuurlijk hebben we lijnen uitstaan en informeren we de betrokken zaakwaarnemers zo goed als het kan, maar het is belangrijk dat we de trainer kennen in het aankoopbeleid. Zodra er een benoeming is, kunnen we wat dit betreft verder."

Meer op ED.nl




Tags

brands afstemmen dna hold inschatten ondernemen samenstellen trainersploeg uitstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Bij Brands betekent dat vaak dat het bijna rond is. Welkom Peter!
+5/-0

 
10 maanden geleden
Ik hoop dat jullie gelijk hebben! Ik ben iets pessimistischer en ben langzamerhand aan het vrezen voor alweer een last minute voorbereiding voor de VCL.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Was ook mijn eerste gedachte maar ik hoop wel dat het klopt. Wat nou als er toch geen deal met Bosz komt? Dan moet er doorgeschakeld worden naar een andere kandidaat en ben je zo weer een week of twee verder...
+1/-0

10 maanden geleden
Echt lang wachten. Dadelijk wel de trainer maar niet de spelers, die je naar verwachting moet hebben om voor een kampioenschap mee te doen.
Wellicht gaan voor Ron Jans of Pascal Jansen. Het elftal moet er nagenoeg staan over
5 a 6 weken.
+2/-0

10 maanden geleden
Misschien is de kandidaat die ze zoeken nog actief in de play-offs?
+3/-0

10 maanden geleden
Eerste indruk: Bosz gaat niet door, veel te ambitieus voor PSV. Inkomende transfers on hold? Dat gaat natuurlijk nooit goed. Straks staat er een veredeld jeugdelftal op het veld. Kan best leuk uitpakken, trouwens.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Dat gaat natuurlijk nooit goed of kan best leuk uitpakken, wat is het nou?
+1/-0

10 maanden geleden
Brands is zich een beetje aan het indekken. Heeft PSV zich dan niet gerealiseerd bij het aanstellen van RvN dat het een zeer belangrijke en ingrijpende beslissing was.?? Niet te lang meer wachten. Als deze week blijkt dat PSV er niet uitkomt met Bosz meteen doorschakelen. Nog geen trainer, nog geen nieuwe spelers.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Indekken is het juiste woord ja, heb Brands al vaker in het verleden na het achter het net vissen met eoa stierenstront verhaal horen aankomen toch?
+1/-1

10 maanden geleden
Zal het dan toch niet petertje worden, maar Ron Jans. Ron Jans verdient een kans. Hoe hij twente laat spelen, zo wil ik psv zien spelen.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Vind ik ook. En ik heb ook liever Ron Jans dan Peter Bosz. Vooral als Bosz zulke eisen neerlegt om ergens trainer te worden. Ik gok ook dat dit de reden is, dat Ajax al jarenlang niet Bosz weer terughaalt en ook deze zomer niet voor Bosz zal gaan.
Jammer, want ik denk dat als Bosz trainer wordt van Ajax, wij zeker weten boven Ajax zullen eindigen.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik vermoed dat Bosz een beetje hoge eisen heeft. Er was natuurlijk ook weer veel te snel bekend dat er gesprekken waren. Dan kun je nooit meer 'rustig' onderhandelen. Dit soort dingen zouden pas naar buiten moeten komen als het rond is.

Ron Jans mag van mij al jaren eens komen.
+3/-0

10 maanden geleden
"voldoende PSV-dna in de trainersploeg willen".
Dan ben ik toch eens benieuwd wie dat gaa(t)n worden als ze voor Peter gaan en hij waarschijnlijk zijn eigen mensen mee wil nemen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje