Door vraagtekens rond Branthwaite en situatie Obispo lonkt basisplek voor Boscagli

Reacties

Joey Veerman is nog altijd niet hersteld van zijn virusinfectie. De middenvelder liep die tegenvaller op kort na zijn entree bij het Nederlands elftal. Dinsdag keerde hij nog niet terug op de training bij PSV, maar hij lijkt de uitwedstrijd tegen NEC te gaan halen. Voor Olivier Boscagli gloren er kansen.

Door vraagtekens rond Branthwaite en situatie Obispo lonkt basisplek voor Boscagli
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
2 - 4
PSV
PSV

Veerman was, nadat hij ziek werd, een van de vijf internationals die het Oranje-kamp moest verlaten. Een bittere pil, want de middenvelder kon zijn debuut maken. Op het veld van De Herdgang was dinsdag nog geen glimp van de nog niet herstelde Volendammer te bekennen. Wel was Veerman binnen aanwezig, terwijl er goede hoop heerst dat de creatieveling van PSV tegen NEC deel uit zal maken van de wedstrijdselectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In aanloop naar de hervatting van de Eredivisie was de training van PSV open voor publiek. Net als Anwar El Ghazi trainde Jarrad Branthwaite individueel. Omtrent de Engelsman zijn nog vraagtekens over zijn inzetbaarheid. Ook Walter Benitez trainde nog individueel. Thorgan Hazard was een opvallende afwezige. Hij ontbrak wegens ziekte.

Verdediger Armando Obispo kwam helemaal niet naar buiten en lijkt vooralsnog uitgeschakeld te zijn. Daardoor lijken er voor de van een zware blessure herstelde Olivier Boscagli plots kansen op een basisplaats. De Fransman zou bij afwezigheid van Branthwaite en Obispo in aanmerking komen voor een plaats in het centrum van de verdediging.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.