Thijs Slegers in zijn rol als perschef bij PSV.
Volledig scherm
Thijs Slegers in zijn rol als perschef bij PSV. © Pro Shots

Peesjevee-podcast ter nagedachtenis aan PSV-perschef Thijs Slegers: ‘Hij was altijd bereikbaar en snapte de dynamiek’

In de Peesjevee-podcast van deze week praten PSV-supporter Mascha Prins, journalist Paul Post en PSV-verslaggever Rik Elfrink over het leven van Thijs Slegers, de perschef van PSV die deze week overleed. Slegers vervulde een prominente rol bij PSV en Post en Elfrink hadden beroepsmatig lang met hem te maken.

  1. In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’
    PREMIUM

    In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’

    Over de wedstrijd tegen Jong Ajax van vrijdagavond hoeven we het niet heel lang te hebben. Die was vanuit PSV-perspectief door een 3-0 nederlaag belabberd en zal bijna iedereen in Eindhovense dienst zo snel mogelijk willen vergeten. Bijna iedereen, want de 16-jarige Sami Bouhoudane doet dat nooit meer. Hij werd in het duel in Amsterdam de jongste debutant ooit van PSV in het betaald voetbal.
    Eindhoven
  2. PSV-supporters spreken van voetbalfeest in Dortmund en steunen hun spelers: politie meldt enkele incidenten in ‘vreedzame sfeer’
    PREMIUM

    PS­V-supporters spreken van voetbal­feest in Dortmund en steunen hun spelers: politie meldt enkele incidenten in ‘vreedzame sfeer’

    Duizenden PSV-supporters hebben woensdag in Dortmund een mooie voetbaldag beleefd, ondanks het voor PSV negatieve resultaat in het Champions League-treffen met Borussia Dortmund. Dat stelt Supportersvereniging PSV in een reactie op berichtgeving van de politie in Duitsland, waarin wordt gerept over enkele incidenten rondom het duel. ,,Maar over het algemeen kunnen we de sfeer als vreedzaam typeren”, aldus een woordvoerder van de politie.
    Eindhoven