Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Joey Veerman vanwege voedselvergiftiging weggevallen bij Oranje'

23 maart 2023 15:44 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Joey Veerman vanwege voedselvergiftiging weggevallen bij Oranje"; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Joey Veerman de selectie van het Nederlands elftal heeft verlaten. De middenvelder van PSV is een van de vijf spelers die kampt met een virusinfectie en zal daardoor deze week niet inzetbaar zijn voor bondscoach Ronald Koeman. Veerman werd maandag pas toegevoegd aan de selectie omdat Frenkie de Jong geblesseerd was geraakt.

Update 15:44: De Telegraaf meldt dat de berichtgeving van de KNVB over een virusinfectie bij een vijftal spelers, waaronder Joey Veerman, niet klopt. De vijf spelers hebben voedselvergiftiging opgelopen nadat zij woensdagavond in het spelershotel in Zeist kipkerrie hadden gegeten. Direct na de maaltijd kregen ze al last van hun maag en waren donderdagochtend nog aan het overgeven, zodat werd besloten ze naar huis te sturen.

Na de interland van vrijdag tegen Frankrijk zal gekeken worden of de spelers weer aan kunnen sluiten bij de selectie voor de interland tegen Gibraltar.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey voedselvergiftiging knvb oranje frankrijk gibraltar jong kipkerrie koeman maag maaltijd overgeven spelershotel telegraaf zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Jammer voor die jongen natuurlijk. Maar PSV gaat er niet op achteruit.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Nou nou, fijn hotel!
+1/-0

1 jaar geleden
Hotel Woudenberg kan de kip piri piri nu definitief van de kaart halen denk ik.... Lekkere recensie zo.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage