Transfer | Naomi Piqué versterkt PSV Vrouwen per 1 juli

Transfer | Naomi Piqué versterkt PSV Vrouwen per 1 juli
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen heeft zich met ingang van het nieuwe seizoen verzekerd van de diensten van Naomi Piqué. De centrale verdedigster komt over van Excelsior Vrouwen. Piqué tekent voor twee seizoenen in Eindhoven.

De 22-jarige verdediger uit De Meern speelde drie seizoenen in de jeugdopleiding bij ADO Den Haag. Ze voetbalde sinds 2020 in de Azerion Vrouwen Eredivisie voor Excelsior. Piqué kiest nu voor een overstap naar PSV Vrouwen en zette in het Philips Stadion haar handtekening onder de verbintenis. 

Stap hogerop
Naomi is erg vereerd over haar nieuwe stap, “Ik ben trots dat ik komend seizoen in het PSV-shirt ga voetballen. Ik heb altijd bewuste keuzes gemaakt voor mijn ontwikkeling en voetbalplezier, dat is toch mijn belangrijkste motivatie om dagelijks op het veld te staan. Dit is een mooie, passende vervolgstap hogerop. Het was geen lastige keuze toen een club als PSV zich meldde. Het is voor mij nieuw om met je club voor de prijzen te gaan spelen. Ik verheug me erop om daar een bijdrage aan te gaan leveren binnen het team.”