PREMIUM
Thorgan Hazard © Pro Shots / Stefan Koops

PSV wil tegen Anderlecht het ritme behouden en deze spelers verder laten instromen

Met een oefenwedstrijd tegen Anderlecht sluit PSV deze week de lange periode na de winterstop definitief af. In een duel met de in België geplaagde topclub wil trainer Ruud van Nistelrooij het speelritme van de niet-internationals op peil houden. Voor de Belgen is het duel ook belangrijk, omdat zij na de interlandbreak tegen AZ strijden in de kwartfinales van het Conference League-toernooi.

  1. PSV-beloften verliezen voor de vijfde keer op rij en bereiken een nieuw dieptepunt in het betaald voetbal
    PREMIUM

    PS­V-beloften verliezen voor de vijfde keer op rij en bereiken een nieuw dieptepunt in het betaald voetbal

    Jong PSV is vrijdagavond wéér tegen een nederlaag aangelopen. Na rust liep Telstar weg (3-1) bij de ploeg van trainer Wil Boessen, die niet meer weg lijkt te komen uit de onderste regionen in de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV staat achttiende en heeft maar vijf punten voorsprong op de onderste twee ploegen: FC Den Bosch en Jong FC Utrecht. Die teams hebben een duel minder gespeeld.
    Eindhoven
  2. Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam
    PREMIUM

    Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam

    Mohamed Nassoh kan PSV na dit seizoen verlaten, omdat hij transfervrij is. Bekend is dat de club hem een aanbod tot contractverlenging heeft gedaan, maar die bieding was voor hem en zijn management nog niet overtuigend genoeg. Nassoh hoopt volgens een bron in zijn familie nog dat PSV hem een betere aanbieding doet, want andere clubs willen op dit moment ook met hem in zee en hebben prima voorstellen voorgelegd.
    Eindhoven