Ruud van Nistelrooij kreeg PSV opnieuw niet aan de praat.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van Nistelrooij kreeg PSV opnieuw niet aan de praat. © Pro Shots / Paul Meima

Druk op trainer Van Nistelrooij neemt toe: bij PSV is het redden wat er nog te redden valt

ANALYSEVeelal met een pesthumeur stapten de PSV-internationals maandag in de auto of het vliegtuig, op weg naar hun nationale teams. De club zit in zwaar weer en kan dit seizoen nog maar op één manier met een voldoende besluiten. Het wordt redden wat er nog te redden valt.

  1. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven
  2. PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag
    PREMIUM

    PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag

    PSV hervat zaterdag de strijd in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen nummer achttien Vitesse. De ploeg van Peter Bosz kan bij een zege op ‘matchpoint’ in de nationale competitie komen, al moet Feyenoord dan wel punten laten liggen. Wint PSV nog twee keer achtereen, dan is een titel pas een feit als de Rotterdammers een keer niet hebben gewonnen. Hoe uniek kan het seizoen de komende vijf duels nog worden voor PSV?
    Eindhoven