Marko Dmitrovic werd in februari aangevallen tijdens PSV - Sevilla.
Volledig scherm
Marko Dmitrovic werd in februari aangevallen tijdens PSV - Sevilla. © REUTERS

PSV weigert veldbestormer tot 2063 de toegang tot stadion én wil geld zien

PSV heeft aan de 20-jarige veldbestormer tijdens het thuisduel met Sevilla een stadionverbod van 40 jaar opgelegd. Hij mag tot 2063 het Philips Stadion niet meer betreden, naast de strafrechtelijke sancties die al tegen hem zijn genomen. De toeschouwer tijdens het duel met Sevilla is al tot twee maanden onvoorwaardelijke celstraf veroordeeld.

  1. Camerabeelden tonen ‘ontvoering’ in amateurvoetbal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal
    Met video

    Camerabeel­den tonen ‘ontvoering’ in amateur­voet­bal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal

    Een ludieke actie in het amateurvoetbal houdt de gemoederen flink bezig onder de rook van Den Haag. In aanloop naar de Westlandse derby tussen tweedeklassers SC Monster en Verburch hebben supporters van eerstgenoemde club een levensgrote pop van Verburch ‘gekidnapt’. Op beelden is te zien hoe vijf mannen in overall met de clubkleuren de vijandige kantine betreden en de pop ontvoeren.
    Poeldijk, Monster
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven