PSV laat veldbestormer tot 2063 niet meer toe in het Philips Stadion

De twintigjarige man die tijdens het Europa League-duel van PSV met Sevilla doelman Marko Dmitrovic aanviel, wordt de komende veertig jaar geweerd uit het Philips Stadion.

PSV laat veldbestormer tot 2063 niet meer toe in het Philips Stadion
© Pro Shots

Tijdens het thuisduel met Sevilla eind vorige maand sprintte een man in de extra tijd het veld op. Dmitrovic zag het gebeuren en kon zich op tijd beschermen. De raddraaier kon meteen in de kraag worden gegrepen en zit inmiddels een celstraf uit van drie maanden, waarvan een voorwaardelijk. Bovendien heeft hij een gebiedsverbod rondom het Philips Stadion van twee jaar.

Het onderkomen van PSV van binnen zien, gaat voor de man minimaal de komende veertig jaar niet gebeuren. Zijn actie raakt hem mogelijk ook in zijn portemonnee, want de Eindhovenaren onderzoeken de mogelijkheden om de eventuele schade die de club oploopt op hem te verhalen. De procedure daarvoor is inmiddels gestart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's