Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We zijn geen moment in ons ritme gekomen'

19 maart 2023 22:06

In gesprek met ESPN was Luuk de Jong teleurgesteld na de wedstrijd. "We kwamen hier maar voor één ding en dat is winnen. Als dat dan niet gebeurt is het verschrikkelijk", aldus De Jong. "We kwamen snel op 1-0 en dat is goed. Daarna moet je proberen door te drukken, maar werden we te slordig. De hele tweede helft hebben we dat zo gehouden en zijn we geen moment in ons ritme gekomen."

De Jong ging verder: "We hebben geen goede kansen weten te creëren, maar ook weinig weggegeven. Alleen dan heb je zo'n vrije trap en dan moet je scherp zijn. Als die er dan vervolgens in gaat wordt het 1-1 en weet je dat het heel zwaar gaat worden."

Zelf miste de aanvaller een enorme kans. "Die bal moest er zeker in", zo gaf hij aan. "Die bal ging alleen over iedereen heen en stuitert. Hij kwam net voor mij en komt tegen mijn knie. Je probeert met alles wat je hebt te zorgen dat die bal op doel raakt, maar komt op mijn knie en gaat over. Dat was gewoon een kut bal. Die moest er zeker in."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong espn stuitert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage