Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Die mentaliteit moet echt veranderd gaan worden'

19 maart 2023 22:11

Xavi Simons gaf in gesprek met ESPN aan dat de wedstrijd tegen Vitesse hem echt dwars zit. "We scoren die 1-0 en denken dan dat het wel goed gaat komen", aldus Simons. "Dit kan gewoon niet. Die mentaliteit moet echt veranderd gaan worden."

Gevraagd werd aan de middenvelder of PSV nu definitief is afgehaakt in de titelrace. "Daar moeten we de focus helemaal niet opzetten. We moeten met onszelf bezig zijn", zo gaf hij aan. "Er komen nog acht wedstrijden aan en daarin moet je gewoon honderd procent geven. Je moet er voor vechten en dan kun je niet zulke punten weggeven. Dat gevoel heb ik en dat heeft denk ik iedereen."

Simons was het wel eens met de opmerking dat dit voor PSV een gemiste kans was. "Maar ik weet niet wat ik er nog verder over moet zeggen. Dit zit me gewoon dwars", zei hij daarover.




Tags

simons xavi afgehaakt espn vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage