Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV bevestigt contractverlenging en aanstaande huurtransfer van Richard Ledezma'

19 maart 2023 12:07 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV bevestigt contractverlenging en aanstaande huurtransfer van Richard Ledezma"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Richard Ledezma alsnog op huurbasis gaat vertrekken bij PSV. Komende week wordt een huurdeal naar New York City FC afgerond. De Amerikaanse club wilde de middenvelder in de winterstop al huren, maar die deal ketste af omdat Ledezma zijn contract moest verlengen. Onduidelijk is nog hoe de constructie er precies uit gaat zien, maar eerder werd bekend dat New York City FC hem tot het einde van het kalenderjaar wilde huren, terwijl PSV inzette op een contractverlenging tot de zomer van 2025.

Ledezma maakte in januari 2019 de overstap naar PSV en kwam sindsdien tot 23 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Ook maakte hij inmiddels zijn debuut voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Zijn huidige contract loopt in de zomer van 2024 af.

Update 12:07: Via de officiële kanalen heeft PSV het nieuws bevestigd. Richard Ledezma verlengt zijn contract tot de zomer van 2025 en zal dit kalenderjaar op huurbasis afmaken bij New York City FC.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ledezma york huurtransfer constructie huurdeal inzette

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wonderlijk zo midden in het seizoen, iemand enig idee hoe dit kan?
+1/-0

 
In de VS is de transferwindow momenteel nog 'gewoon' open
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het is niet middenin het seizoen in de VS, ze zijn daar pas net begonnen (eind februari). Transferwindow is open tot 24 april. Ledezma wordt het hele (Amerikaanse) seizoen verhuurd en keert daarna terug naar PSV, dus halverwege 'ons' seizoen 2023/2024.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En dan kan hij gewoon weer instromen ? Of moet je wachten? Dan moet hij wel op de spelerslijsten staan aan het begin vh seizoen neem ik aan ?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet eigenlijk niet hoe het zit met verhuurde spelers, of die pas kunnen terugkeren in een transferwindow of niet. Want als dat zo is, dan zou ie dus pas in januari weer kunnen aansluiten. Een en ander hangt trouwens ook samen met hoe zijn club het gaat doen. Reguliere seizoen eindigt al op 21 oktober, maar de play-offs pas op 9 december.
+1/-0

 
Nationaal is hij direct inzetbaar als hij terugkeert, Europees wel pas na de winterstop. Maar ik heb van de kenners hier geleerd dat PSV niet eens Europees gaat spelen komend seizoen, dus dat maakt dan ook niet uit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vrees ook voor Europees voetbal, maar vanwege de eventuele straf van de UEFA.
+1/-0

1 jaar geleden
En hoe zit het met zijn niet EU-salaris?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje