PSV heeft De Jong terug op Super Sunday

Reacties

Luuk de Jong keert terug in de basis bij PSV in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Johan Bakayoko en Guus Til zijn buiten de basiself gevallen.

PSV heeft De Jong terug op Super Sunday
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
1 - 1
PSV
PSV

De Jong viel in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op 5 maart geblesseerd uit met enkelklachten en miste vervolgens de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. De 32-jarige spits, die dit seizoen in de Eredivisie zes keer scoorde, is nu weer fit genoeg om te starten. Hij wordt voorin ondersteund door Fábio Silva en Anwar El Ghazi. Laatstgenoemde krijgt op de rechterflank de voorkeur boven Bakayoko.

Xavi Simons zal vanaf het middenveld spelen en wordt als nummer 10 in de rug gesteund door Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Til is in die linie het slachtoffer geworden van de luxe. Achterin kiest Ruud van Nistelrooij opnieuw voor André Ramalho en Jarrad Branthwaite als centraal duo. Phillipp Mwene is de rechtsback en Patrick van Aanholt speelt vanaf links. De geblesseerde Walter Benítez wordt onder de lat opnieuw vervangen door Joël Drommel.

PSV hoopt in Arnhem te profiteren van puntenverlies van de concurrentie. Koploper Feyenoord is bezig aan de uitwedstrijd tegen Ajax. Later deze zondag staan FC Twente en AZ in Enschede nog tegenover elkaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.