Home Nieuws Drie keer kampioen met PSV | PSV fan Isimat-Mirin gaat nu voor...

Drie keer kampioen met PSV | PSV fan Isimat-Mirin gaat nu voor broodnodige zege

169
0

Maar liefst drie landstitels behaalde Nicolas Isimat-Mirin met PSV. De Franse verdediger is nog altijd mateloos populair in Eindhoven.

De drie landstitels met PSV staan voor altijd in zijn geheugen gegrift maar tegenwoordig is Isimat louter met Vitesse en het behalen van broodnodige punten bezig. Wel volgt de Fransman zijn voormalig werkgever op de voet en voelt hij zich nog altijd aan PSV verbonden. De Fransman is een fan geworden van de club waar hij zijn grootste successen vierde.

Sinds januari is de Franse verdediger na een avontuur in Amerika herenigd met Phillip Cocu en wil hij de club uit Arnhem in de Eredivisie houden. De punten zijn hard nodig. Tegen zijn oude club PSV keert de 31-jarige routinier na lichte hamstringklachten terug in de ploeg. „Ik had spierpijn op de bil, maar het voelt nu weer goed”, zegt Isimat.

Na vier nederlagen op rij ziet Vitesse de rode streep en eventuele degradatie steeds dichtbij komen. „We hebben heel hard een overwinning nodig. We moeten het met elkaar op het veld laten zien. We hopen dat er snel een ommekeer te zien zal zijn. We moeten het niet over excuses hebben, over de scheidsrechter, over het veld of weet ik waarover. Het enige wat er toe doet is wat we zelf laten zien. We moeten nóg harder werken en nóg gefocuster zijn. We moeten power en grinta laten zien. We moeten vechten voor elk duel, overal op het veld. Dat is de enige manier als je in de positie bent, waar wij in zitten”, aldus Isimat-Mirin.


Vorig artikelFábio Silva over PSV fans: ‘Dat was een bijzonder moment, kippenvel!’
Volgend artikelSimons en Bakayoko enige lichtpuntjes bij dolend en de bal rondspelend PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in