Home Nieuws Fábio Silva over PSV fans: ‘Dat was een bijzonder moment, kippenvel!’

Fábio Silva over PSV fans: ‘Dat was een bijzonder moment, kippenvel!’

1575
0

Fábio Silva stapte deze winter op huurbasis over van Anderlecht naar PSV.

De Portugese spits is eigendom van Wolverhampton Wanderers maar kende geen twijfel toen PSV deze winter aanklopte bij Anderlecht. Wat Silva bepaald niet ontzegd kan worden is gretigheid en enthousiasme. De Portugees zit goed op zijn plek bij PSV en denkt aan een langer verblijf in Eindhoven.

“Het gaat goed. Het bevalt goed, ik vind Eindhoven een erg fijne stad en de eerste indrukken zijn van Nederland zijn ook goed”, zegt Silva tegen het magazine PSV Supporter. “Ik krijg elke dag de bevestiging dat ik met PSV de juiste keuze heb gemaakt voor mijn ontwikkeling en toekomst. Ik hoorde afgelopen zondag na mijn doelpunt tegen FC Twente voor het eerst dat de fans mijn naam massaal toezongen, dat was een heel bijzonder moment voor me. Kippenvel!”

Silva spreekt ook over de maanden voor zijn vertrek naar PSV. “Ik was tot kort voor januari eigenlijk gefocust op het WK in Qatar”, gaat de Portugees verder. “Dat gold eigenlijk voor de gehele selectie van Anderlecht, we keken de wedstrijden regelmatig samen en hadden de focus op dat toernooi. Na dat toernooi ging al vrij vlot de transfermarkt open in januari en werd PSV al snel concreet voor mij. Vanaf het moment dat ik hoorde dat PSV interesse had, wilde ik eigenlijk nog maar één ding: voor PSV voetballen.”

Silva raakte enthousiast door de gesprekken met Ruud van Nistelrooij, die hij weet te bewonderen. “Dus mijn keuze was snel gemaakt. Helaas zit ik niet in een positie waarin ik altijd invloed heb op waar ik kom te spelen, maar gelukkig waren de clubs er snel uit en kon ik zo deze stap maken. Ik had het goed naar mijn zin in Brussel, maar PSV is wel even iets anders. Een club die zoveel grote namen als Romário, Ronaldo en ook Ruud van Nistelrooij heeft voorgebracht. Allemaal ook nog op mijn favoriete positie. Ja, ik wilde dolgraag naar PSV komen”, aldus Silva.


Vorig artikelVitesse – PSV | Een bijzondere dag voor Phillip Cocu, die tevreden naar Van Nistelrooij kijkt
Volgend artikelDrie keer kampioen met PSV | PSV fan Isimat-Mirin gaat nu voor broodnodige zege

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in