Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Philipp Max naar Eintracht Frankfurt

31 januari 2023 11:16 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Philipp Max naar Eintracht Frankfurt</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bevestigd dat Philipp Max op huurbasis is vertrokken naar Eintracht Frankfurt. De Duitse club heeft bovendien een optie tot koop weten te bedingen. Max kwam in de zomer van 2020 over van FC Augsburg en speelde 117 officiële duels in het shirt van PSV. Hij wist acht keer te scoren en gaf twintig assists. Met PSV won hij twee keer de Johan Cruijff Schaal en eenmaal de TOTO KNVB Beker.

Update 11:16: Volgens clubwatcher Rik Elfrink is de huuroptie verplicht en zal Max na dit seizoen definitief de overstap maken naar de huidige club van Mario Götze. PSV zal 2 miljoen euro ontvangen voor de verdediger.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

eintracht frankfurt philipp augsburg bedingen elfrink gotze huuroptie knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zelden een speler zo enorm zien terugvallen. Alleen Ihattaren maakte het nog bonter.
+3/-0

1 jaar geleden
Redelijke speler maar behoorde blijkbaar tot de topverdieners en dat is hij niet waard in mijn ogen.
Maar Max weg, oppegard weg, Mauro geschorst... Dus Patrick moet direct fit genoeg zijn voor een basisplaats en moet de 90 minuten kunnen volmaken. Of gaan we Mwene op links zetten en dan Teze rechts?
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een ontzettend raar seizoen toch! Komt voor groot deel ook door dat idiote WK in het najaar denk ik maar het is net alsof het seizoen nu nog moet beginnen. Zo ontzettend veel randzaken en transfers die normaal voor aanvang van het seizoen plaatsvinden. Daarnaast heb ik ook zelden een aantrekkelijke wedstrijd gezien. Ook op het WK niet. Ik kan het steeds minder opbrengen om 90 minuten voetbal te kijken. Ook niet in onze ooit onneembare vesting. Arsenal thuis was echt een witte raaf…
En ook in andere landen zie je bizarre taferelen dit seizoen. Liverpool, Bayern, Juventus, Paris SG, Real Madrid… normaal schier onaantastbaar en nu zoekende,net als PSV en Ajax.
Maar goed, Max gun ik het beste. Potentie heeft hij, dat liet hij eerste half jaar zien bij ons. Hier ging het er echter niet meer uitkomen en dus beter om door te selecteren.
+2/-0

1 jaar geleden
Das niet te veul 2 miljoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat lijkt me een understatement, ik kan me niet voorstellen waarom PSV hier aan meewerkt, alsof we verdedigers over hebben...
Het enige wat ik kan bedenken is dat hij door Schmidt zo graag gewild werd dat hij een enorm salaris heeft en PSV daarom afscheid van hem wil nemen. Ok, het niet de beste verdediger die ik ooit gezien heb, maar met de verdedigers die PSV in huis heeft is dit nog een redelijk betrouwbare die ook enigszins kan opbouwen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het zal vooral het salaris van Max zijn waar PSV vanaf wil, hij was namelijk een grootverdiener binnen de selectie.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Inderdaad, meen me te herinneren dat er begin dit seizoen nog een bod lag van tegen de 8 miljoen??
En met Oppegaard ook weg wordt de bank wel heel erg licht ... dan had ik hem er liever bijgehouden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Aanholt, Mwene, Mauro en Boscagli kunnen daar spelen. Mocht het dan nog niet goed uitkomen kan je Obispo of Guti er neerzetten...
+1/-0

1 jaar geleden
Pfoeh, daar schrijven we dan toch behoorlijk op af, is gekomen voor 7,7 miljoen ex bonussen en tekengeld. Nou weet ik niet of de prestaties de afgelopen jaren dusdanig zijn geweest dat de bonussen ook daadwerkelijk uitbetaald zijn, maar dat dit een bijzonder prijzig dienstverband is geweest is zeker.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helaas een van de velen van de afgelopen seizoenen die met een (dik) verlies weggaat. Hopelijk kan Stewart straks orde op zaken stellen en klein inkopen, groot verkopen.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Inderdaad, meen me te herinneren dat er begin dit seizoen nog een bod lag van tegen de 8 miljoen??
En met Oppegaard ook weg wordt de bank wel heel erg licht ... dan had ik hem er liever bijgehouden.

ok, ik had de deal met Van Aanholt nog niet gelzen ...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het door selecteren is begonnen. Nu is 2 miljoen opbrengst inderdaad niet veel, maar daar komt wel bij dat er 2 jaar salaris weg gestreept worden. Ben benieuwd of Patrick zoveel minder verdiend dan Max?
+1/-0

1 jaar geleden
Dus eigenlijk is het zo dat als je bij PSV voetbalt in waarde vermindert,ik snap dat er gesaneerd wordt in de salarishuishouding maar die nieuwkomers zullen ook niet voor een appel en een ei komen.
In de klasse van meest charitatieve BVO zullen we wel bovenaan eindigen.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit is een pure salary dump. Ongeacht - ongekend dat deze jongen maar E2m opbrengt. Dat is gewoon veel en veel te weinig
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Het argument salary dump gaat natuurlijk nergens over, als je fucking Hazard (en dan de slechtste van de twee..) voor 2.5 miljoen salaris gaat huren.

En dan hebben we het nog niet eens over wat van Aanholt gaat verdienen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje