Home Nieuws Thorgan Hazard is speler van PSV, onduidelijkheid omtrent koopoptie Belgisch international

Thorgan Hazard is speler van PSV, onduidelijkheid omtrent koopoptie Belgisch international

2639
0

PSV heeft zich versterkt met Thorgan Hazard. De Belgische aanvaller komt op huurbasis naar PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De international van Belgie is inmiddels in Eindhoven gearriveerd en ondergaat de medische keuring op de winterse deadlineday.

PSV neemt hem tijdelijk over van Borussia Dortmund, waar Hazard weinig minuten wist te maken afgelopen maanden. PSV heeft op dit moment geen koopoptie kunnen bedingen, meldt het Duitse Sport1 maar BILD kan deze lezing niet bevestigen. Voetbal International houdt het in het midden maar stelt dat er op dit moment ‘naar alle waarschijnlijkheid’ geen optie tot koop is.

Nadat inmiddels vele namen de revue wisten te passeren heeft PSV dan toch eindelijke de broodnodige winterse versterking binnen gehaald. Een andere Belgische aanvaller, Adnan Januzaj is naast Hazard nog steeds in beeld. Mogelijk vertrekt Januzai alsnog naar PSB maar daar is op dit moment geen duidelijkheid over. PSV huurde eerder al spits Fábio Silva van Wolverhampton Wanderers.

Hazard wilde graag naar Eindhoven waar hij veel perspectief op speeltijd ziet. Dat was in Dortmund wel anders. De 29-jarige linksbuiten kwam dit seizoen tot veertien Bundesliga-optredens, maar stond slechts twee keer in de basis. Zodra de medische keuring is afgerond, zet hij zijn handtekening. Patrick van Aanholt wordt later vandaag als nieuwe aanwinst gepresenteerd.


Vorig artikelVideo: Max traint in Frankfurt, Eintracht én Mario Götze ontvangen Philipp Max met open armen
Volgend artikelAlsnog optie tot koop op Hazard, PSV ziet Sevilla kandidaat andere keuze maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in